Beoordelingen 

596 commentaren van in totaal 596 beoordelingen
Verkoop
Rudy Meijer (Leeuwarden)
06-12-2019
8

Prima geholpen door de verkoper. 1x auto bekeken, 1x proefrit en onderhandeld en bij het 3e bezoek de auto omgeruild.deze acties waren zeer plezierig

Service
Dhr. N.Brolsma
03-12-2019
10

Fraaie showroom en wachtruimte met vriendelijk en zeer attent personeel

Verkoop
Familie van Kesteren
27-11-2019
9

Klantvriendelijk en vertrouwen uitstralend bedrijf.Laagdrempelig en goed meedenkend met de klant.Komt gemaakte afspraken goed na.Zeer tevreden over het aankooptraject van onze nieuwe RAV4

Service
A.G. Bosch (Leeuwarden)
27-11-2019
9

Goede snelle en vriendelijke service.

Service
Jarig Langhout (Harlingen)
27-11-2019
9

Strikwerda is in staat gebleken het goede van Galema mee te nemen. Dit is aangevuld met nog meer costumer service, waardoor het plaatje zo goed als perfect is.

Service
Klaas Span
22-11-2019
9

Vriendelijke mensen met een goede uitstraling.

Service
H. Vuijk (Burdaard)
22-11-2019
9

Op grond van mijn contact met de receptie, verkoop en monteur.

Service
T.M. de Gier-van Oldenhof (Buitenpost)
22-11-2019
10

Prettige ontvangst en vriendelijke, vlotte benadering.Ook meteen de tijdsduur van de servicebeurt vermeld,kortom,als je toch 1 uur moet wachten is dat daar aangenaam.

Service
J.J. de Vries (Hollum)
07-11-2019
9

Het is een prima bedrijf. Prettige ontvangst, alles afgehandeld conform de afspraak. Gewoon een goed bedrijf met goede medewerkers!

Service
Egbert vd Wagen (Berltsum)
05-11-2019
10

Goede sfeer.

Service
Ton Zijlstra
23-10-2019
10

Betrouwbare dealer, zaak maakt zeer nette indruk, behulpzaam personeel, gratis leen auto tijdens grote beurt, kan altijd even binnen wippen met een kleine storing, al met al een prima dealer, staan 100 procent achter hun product en dragen dit ook uit??

Service
Dhr Poppelaars
16-10-2019
9

Zeer vakkundig personeel en eerlijk.

Verkoop
Anja Bijsterbosch
16-10-2019
10

Vriendelijk, betrouwbaar. Niet van die prototype verkopers. Integer. Duidelijk.

Service
A.A.Scheele
09-10-2019
10

uitstekende service, vriendelijk,terzake deskundig

Service
Richard Miedema (St.-Annaparochie )
24-09-2019
9

Correct en netjes behandeld

Verkoop
Ch huong (Leeuwarden)
20-09-2019
9

Ik ben erg tevreden.

Service
Marjan Dekker (Goutum)
30-08-2019
9

vooral de vriendelijke service, toch weggebracht vanwege regen ondanks andere afspraak, mijn eigen fiets zorgvuldig binnen gestald

Service
W,Laskewitz (Stiens)
27-08-2019
10

Zelfs werd de kentekenplaat met de nieuwe dealer vermeld.

Verkoop
Hans de Roos (Leeuwarden)
23-07-2019
10

Deskundig, prettig, klantgericht bedrijf, zowel qua verkoop als onderhoud. Ademt de sfeer van een familiebedrijf en van vertrouwen. Deden reëele voorstellen over de inruilprijs van de huidige auto, een Toyota Auris. Onderhandelingen verliepen in een plezierige en persoonlijke sfeer. Toyota Strikwerda Leeuwarden is wat mij betreft zeer aan te bevelen: goed bedrijf!

Verkoop
Ineke Demir-Jonker (Leeuwarden )
23-07-2019
8

Ik ben zeer tevreden over de afhandeling.

Verkoop
adriaan lageveen (nij beets)
23-07-2019
10

prima afgeleverd

Verkoop
Dhr. H. Berger
23-07-2019
9

Ontvangst was hartelijk, uitleg was uitstekend en tot een deal te komen was vlot en direct.Aflevering was zeer goed.

Verkoop
Johan Verwilligen (Beetsterzwaag)
23-07-2019
10

Prettige, hulpvaardige maar ook deskundige begeleiding bij het aankoop proces, prima afhandeling en het gevoel gevend van’ dit is m’n nieuwe dealer voor de komende tijd’

Service
Bloem (Br Woude)
17-07-2019
8

Een acht is een prima cijver we waren zeer tevreden

Service
Ella Wieringa (Drachten)
11-07-2019
6

Te gemakkelijk weer de weg opgestuurd.

Service
H.de Boer (Britsum)
05-06-2019
9

Wij zijn er bij de nieuwe dealer voor de eerste keer keurig geholpen,maar de receptioniste was een oude bekende

Service
Hr J.Schaafsma (leeuwarden)
22-05-2019
8

wat je van een dealer verwachten mag

Service
Dhr. A. H. Zijlstra (Harlingen)
10-05-2019
9

het personeel is mee overgegaan naar Toyota Strikwerda, persoonlijk een belangrijke zet hen kennende

Service
Dhr. M.N. de Wal (Leeuwarden)
30-04-2019
10

Ik heb tot nu toe een prettige ervaring met de kontakten met het personeel, ik hoop als mijn auto straks voor de APK moet dat de ervaringen zo mogen blijven.

Service
Dhr. J. Dijkstra
30-04-2019
9

Overgegaan naar nieuwe dealer/ eigenaar en pand. Fijn weer bekende gezichten/ werknemers (afkomstig van vorige eigenaar) te zien. Geeft vertrouwen. Goed afspraken kunnen maken. Heldere uitleg over datgene wat is gedaan bij bv APK. Op vragen volgt helder antwoord. En wij rijden weer veilig Toyota.

Service
Dhr M. Verger (Stiens)
18-04-2019
9

Prettig ontvangst en hele goede service.

Service
Jaap Dijkema (Leeuwarden)
10-04-2019
9

Ik ken dit team al jaren. Ze maken een prima start bij hun nieuwe werkgever.

Service
J Post (Boksum)
13-03-2019
8

Komen afspraken na.
Monteurs doen hun werk goed.
Klantvriendelijk.

Service
A van der Meer (Leeuwarden)
06-03-2019
10

Toyota is gewoon in alles goed want wie goed doet goed ontmoet.

Verkoop
jarig Langhout (Harlingen)
27-02-2019
9

prima bedrijf

Service
Auke Visser (Leeuwarden)
13-02-2019
9

Uitstekende service en zeer bekwaam personeel. Een aanrader !!

Service
N.Brolsma (Grou)
01-02-2019
9

Pas enkele weken op nieuw adres gevestigd en waren nog druk aan het inrichten en verbouwen.

Service
Hr. A.S. (Goutum)
01-02-2019
9

punctuele, klantvriendelijke service

Service
Sijbranda J.G. (Snakkerburen)
01-02-2019
10

Alles perfect zover ik weet!

Service
Dhr. H. de Vries. (Groningen)
23-01-2019
10

Goede service, persoonlijk en meedenkend!

Service
dhr. van Gorcum
21-12-2018
10

vriendelijke mensen, deskundig personeel, korte wachttijd bij de garage, goede uitleg over wat er gebeuren moet aan de auto en duidelijke prijsopgave vooraf

Service
Huma Suleri-Latif (Hallum)
19-12-2018
10

Galema heeft een goede balance van professionele en vriendelijke uitstraling!

Service
Dhr Kooij
19-12-2018
7

Ze lossen mijn klacht niet op, en halen daarbij hun schouders op.

Service
Lieuwe Ekhart (Oosterwolde)
19-12-2018
9

gewoon een perfecte garage!

Service
Debora Veldman (Langezwaag)
14-12-2018
9

Ik ben heel tevreden! Vriendelijk personeel eneen wachtruimte in de showroom, zodat je nog even je ogen de kost kunt geven tijdens het wachten. En er is WiFi!

Service
H. Geertsma (Veenwouden)
14-12-2018
10

Altijd zeer vriendelijk.

Service
Jan van Olffen (Leeuwarden)
13-12-2018
9

kom al een aantal jaren bij deze dealer, wordt altijd voortreffelijk geholpen.

Service
dhr. verweerde (leeuwarden)
07-12-2018
9

Correcte afhandeling van de afspraken en vriendelijke en correcte afhandeling bij de receptie.

Service
Mw. Sijtsma
05-12-2018
8

Een klantvriendelijk bedrijf, goede service en reparaties worden netjes en snel afgehandeld

Service
D J K G Ruiter (Arum)
30-11-2018
8

Te weinig dealers in Friesland, maar de garage levert goed werk (ik ben al jaren een Toyota rijder).

Service
Peter Amoraal (Leeuwarden)
30-11-2018
9

Goede service en vriendelijke medewerkers.

Service
H. Tamsma (Leeuwarden)
23-11-2018
10

Wij worden altijd vakbekwaam en voorkomend te woord gestaan en ingelicht.

Service
Dhr. Poppelaars
23-11-2018
10

Je wordt behandeld als een klant niet als een nummer, vriendelijkheid ten top.

Verkoop
dhr. S. Janse (Jirnsum)
23-11-2018
9

De goede en kundige behandeling bij bezoek aan de garage.

Service
J.Schaafsma (Leeuwarden)
02-11-2018
9

Vriendelijk, eerlijk, goede service en goed bereikbaar.

Service
Mevr. F.S. Haitsma (Goutum)
02-11-2018
10

Vriendelijkheid, uitleg reparatie, bellen als er iets bijzonders is met de auto, goede fiets om mee naar huis te gaan, mooie ruimte met koffie, als je wacht op een reparatie.

Service
Dhr. Van der Wagen (Berltsum)
02-11-2018
9

Goed team van medewerkers dat uit is op tevreden klanten.

Service
Mevr. Bouma
29-10-2018
8

8 staat voor goed, ik ben tevreden over de hulpverlening en vind de werknemers erg vriendelijk

Service
Dhr H Meinema (Burgum)
29-10-2018
9

Omdat ik daar vriendelijk en correct geholpen wordt.

Service
Sjors Hempenius (Wirdum)
29-10-2018
9

Klantvriendelijk en eerlijk over kosten bij een garagebezoek. Nooit geen verrassingen vanwege opgave kosten vooraf die achteraf ook niet anders uitvallen. Vriendelijk baliepersoneel die kordaat en accuraat je als klant verder helpt. Kortom, je voelt je bij Galema een gewaardeerde klant.

Service
Jan Stuurman
29-10-2018
10

Klantvriendelijk, deskundig, hulpvaardig, oplossingsgericht in een aangename sfeer van overleg.

Verkoop
Yvonne (Blauwhuis )
17-10-2018
10

Ze zijn klantvriendelijk en hebben tijd voor al je vragen.

Service
A.Schoonhoven (Leeuwarden)
17-10-2018
10

Uitstekende service en correcte behandeling bij verkoop en werkplaats.

Service
mevrouw Kemps (Leeuwarden)
17-10-2018
10

Ik word altijd zeer vriendelijk te woord gestaan en als bijvoorbeeld een fietsenrek niet getoond kan worden dan wordt dat toch geregeld

Service
Johan Ploeg
11-10-2018
10

De dealer heeft mensen in dienst die mij herkennen en zich inzetten om te voldoen aan mijn wensen. Tegenwoordig is dat een unieke kwaliteit.

Service
F.J. van der Kuip (Feanwâlden)
11-10-2018
10

Vriendelijk, behulpzaam.

Service
Eke van den berg (Stavoren)
11-10-2018
9

Goed betrouwbaar. Bedrijf... fijn personeel!!

Service
Anne Beukens (Scharnegoutum)
11-10-2018
8

Goede service, eerlijk en betrouwbaar. Behulpzaam.

Service
Pieter van Tuinen (Leeuwarden)
11-10-2018
9

Bij aflevering, even een stofzuiger gebruiken op de vloer bij de bestuurder en bijrijder!

Service
S. Draaisma
08-10-2018
9

De service is uitstekend en de medewerkers zeer vriendelijk.

Service
Dhr. S.T.K. van der Zwaag (Sneek)
05-10-2018
9

Toyota Galema heeft een zeer hoog service niveau. De mensen die er werken hebben een lange ervaring en kennis opgebouwd. Ze willen het beste voor de klant en zijn/haar Toyota.

Service
dhr.Volbeda (Franeker)
05-10-2018
8

afspraak na gekomen,geen problemen.

Service
Siep Koster
26-09-2018
9

Ontvangst bij balie is vriendelijk en deskundig.Reparaties c.q. onderhoud worden deskundig uitgevoerd. Prijs van onderhoud, reparaties zijn vrij duur, maar worden m.i. door de landelijke prijsbepalingen uitgevoerd, waardoor het niet anders kan blijkbaar.

Service
S de graaf
26-09-2018
9

Gewoon goed.

Service
Dhr S.L. van Riezen (Julianadorp)
26-09-2018
9

Ga zo door met jullie klantgerichtheid, vriendelijkheid en betrouwbaarheid.

Service
Mevr T de Vries (Leeuwarden )
26-09-2018
10

Tevreden en altijd duidelijke uitleg wat er moet of kan gebeuren.

Service
Dhr. T .de Boer
25-09-2018
8

We zijn zeer tevreden,we moeten ervoor naar leeuwarden,maar daar kan galema niks aan doen.

Verkoop
Ank van der Meer (Leeuwarden)
25-09-2018
9

Vriendelijk en duidelijk. Gastvrij...en de aflevering was echt een feestje!!

Service
Evert Zwier (Wytmarsum)
20-09-2018
10

Prettige omgang met mensen, goede afspraken, en snel en accuraat geholpen.

Service
dHr A.de Witte (Leeuwarden)
20-09-2018
8

Vanaf de periode dat ik klant ben ervaar ik een goede behandeling en een prettige sfeer in Uw bedrijf.

Service
Eppie Griepsma (Goutum)
19-09-2018
10

Top garage met super vriendelijke medewerkers

Service
W. Bergsma (Leeuwarden)
19-09-2018
9

Prima communicatie, de uitvoering van de werkopdracht en de betrokkenheid van het personeel bij de klant.

Service
D. Span (Leeuwarden)
13-09-2018
8

Goede garage

Verkoop
Ivan Oostveen. (Leeuwarden.)
12-09-2018
10

Overzichtelijke showroom. Maakt een levendige indruk. Oplossingsgericht. Menselijk en gastvrij.

Service
R. Kobus (Leeuwarden)
07-09-2018
10

Vriendelijke en meedenkende medewerkers. De uitgevoerde werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd, met correcte prijsopgave.

Service
bekend bij Galema
05-09-2018
2

Hoe de arrogante houding van 1 persoon de waardering voor de zaak kan beïnvloeden! Niet meedenken maar uitgaan van voor ingenomenheid. Daarnaast was reparatie vervanging niet adequaat uitgevoerd. Airco lekte na controle, update nav. werkte niet.Collega in Frankrijk heeft dit binnen 2 uur verholpen.

Service
Frans (Gytsjerk )
29-08-2018
7

Prima garage - goede auto's.

Service
D.P. Terpstra (Damwâld)
15-08-2018
9

Vriendelijk personeel en een zeer correcte service.

Service
Hans Bonnema (Dronryp)
10-08-2018
10

service staat hoog in het vaandel!

Service
Albert (Leeuwarden)
08-08-2018
10

Prettige sfeer en deskundig personeel

Service
J.J. Frieling (Feanwalden)
03-08-2018
9

Mijn ervaring met deze dealer tijdens de garantie periode was uitstekend.

Service
Jaap
02-08-2018
9

Vriendelijke ontvangst op receptie, prima wachtruimte met koffie en WiFi. Keurige leenauto staat klaar en eigen auto weer keurig op tijd gereed.

Service
W.Schuil (Leeuwarden)
02-08-2018
10

vriendelijken behulpzaam personeel

Service
Wiebe Visser (Makkum)
02-08-2018
10

Goede afspraken, goede service, afgesproken prijs, fijn personeel!

Service
J.F. Meijboom (Burdaard)
01-08-2018
10

Al vele jaren klant en nog nooit klachten gehad over reparaties, keuringen en adviezen. Altijd op plezierige en correcte wijze behandeld.

Service
Henk Kok (Leeuwarden)
31-07-2018
10

Altijd vriendelijk, behulpzaam en prima service.

Service
Gorter (Nijverdal)
25-07-2018
9

Nette garage, met zeer vriendelijke receptie/ verkopers. Duidelijk in gemaakte afspraken en deze worden ook nagekomen! Kortom ouderwets degelijk in een modern jasje gestoken, wij zijn erg tevreden over deze garage.

Service
Lydia Komans (Leeuwarden)
24-07-2018
10

Prima Garagedealer?? Vriendelijk personeel ??

Service
henk bakker (leeuwarden)
19-07-2018
10

ik voel me er thuis

Service
Theo Hoekstra (Leeuwarden)
18-07-2018
8

Ontvangst en behandeling is bij Galema erg vriendelijk. Eventuele reparaties worden naar wens uitgevoerd. Er is altijd een leen auto beschikbaar.

Service
Karel van der Linden (Oentsjerk)
13-07-2018
10

***heeft uitstekend personeel: terzake kundig, vriendellijk en men komt afspraken na. Aanrader.

Verkoop
Loes Van Foeken (Leeuwarden)
11-07-2018
10

Goede service en vriendelijk personeel. Hier nemen ze de tijd voor je. Ook als je de auto al hebt, dan is er ruimte voor een praatje en een kop koffie. Ik ben zeer tevreden!

Service
w prosje (st jacobie parochie)
09-07-2018
9

altijd alles correct

Service
Gerard Veldman (Koarnjum)
09-07-2018
10

De ontvangst bij Galema is altijd erg prettig. De koffie en thee staat klaar als je even moet wachten in verband met een kleine reparatie. Wanneer er meer tijd gemoeid is met reparatie/onderhoud kun je (kosteloos) gebruik maken van vervangend vervoer.Het onderhoud van de auto gebeurt op een professionele manier en zeer correct. De kosten zijn overeenkomstig de offerte en dat voorkomt discussie achteraf. Kortom zeer aan te bevelen.

Verkoop
D. Vroling (Leeuwarden)
04-07-2018
8

adequaat en prettig geholpen

Service
Gerben Bok
04-07-2018
8

Prima service en vriendelijk en klantgericht personeel

Service
Jan den Heijer (Leeuwarden)
03-07-2018
9

Goede service. Vriendelijk. Vakbekwaam.

Service
Willem Bos (Terschelling)
28-06-2018
9

vakkundigheid , benadering van de klant in het algemeen is plezierig maar in het byzonder de bezetting van de receptie is top . Vriendelijk en hulpvaardig en klantgericht. Een voorbeeld voor velen .

Service
henk.fopma (leeuwarden)
28-06-2018
9

een vriendelijke behandeling en uitleg

Verkoop
Dhr. G. Lock (Leeuwarden)
26-06-2018
10

De beste dealer/garage die ik heb meegemaakt in de 52 jaar dat ik auto's heb gereden.

Service
W.Laskewitz (Stiens)
26-06-2018
10

Graag eendependance in Stiens,

Service
Jarig Langhout (Harlingen)
21-06-2018
9

Het is een plezierige garage waar de klant centraal wordt gezet. Er wordt gewerkt door het hele team om hier een bijdrage aan te leveren

Service
dhr. R. Kobus (Leeuwarden)
20-06-2018
9

Ik ben goed geholpen, goede service en informatieverstrekking.

Service
r witteveen (leeuwarden)
20-06-2018
9

omdat je altijd vriendelijk word behandeldfiets serviceduidelijke prijsppgaafhouden zich aan de afspraak

Service
Dhr. M. N. de Wal (Leeuwarden)
15-06-2018
10

Als ik hier kom wordt je prima ontvangen en te woord gestaan, service is goed.

Service
S.E.Kooij
13-06-2018
10

Persoonlijk,kundig en correct

Service
Nico van der Meer (Leeuwarden)
13-06-2018
10

Zowel bij aankoop van een nieuwe auto of bij vragen over bepaalde functies van de auto word je altijd vriendelijk en begripvol benaderd. Het mooie hiervan is dat dit voor alle medewerkers bij Galema Leeuwarden geldt. Afspraken worden altijd nagekomen. Precies de eigenschappen die behoren bij met merk Toyota, namelijk prettig en betrouwbaar!

Verkoop
J.H.Bennen-Pit (Leeuwarden)
12-06-2018
10

Wij zijn heel prettig geholpen we zijn alleen maar positeif over de behandeling

Service
Bloem (Broeksterwoude)
06-06-2018
9

Prima

Verkoop
Klaske vd Meulen (Broeksterwoude)
01-06-2018
10

Uiterst correct en vriendelijk geholpen. Duidelijke uitleg.Bij het ophalen werd er een klein feestje van gemaakt, waar je taart mee kreeg voor thuis, dit hebben wij als heel leuk ervaren.

Service
Sita de Jong
24-05-2018
9

Ik geef een 9 omdat ik zeer tevreden ben, het personeel is super aardig en vakkundig, ik wordt hier altijd uitstekend geholpen.

Service
Dhr. Spiekstra
24-05-2018
7

Auto voor een kleine beurt gehad. Alles prima in orde geen onverwachte reparatie nodig. Alleen de prijsstijging van 25% voor een kleine beurt vind ik buiten proportie.

Verkoop
c.michidis (leeuwarden)
09-05-2018
10

service

Service
Jan Hebing
09-05-2018
10

De dienstverlening is in het algemeen uitstekend. Ook stel ik het erg op prijs dat de heer *** zelf vaak zichtbaar en aanspreekbaar is. Contact houden met je klanten is voor een ondernemer zeer belangrijk. Ik ben alleen geschrokken van de hoge rekening.

Service
Dhr. H.Dijkstra
09-05-2018
10

Deskundig, prettig, vriendelijk

Service
Jos de Jonge (Harlingen)
02-05-2018
10

het klopt altijd en ik word geweldig geholpen

Verkoop
Rob Reichardt (Leeuwarden)
25-04-2018
10

Goede verstandhouding, goede uitleg over verschillende mogelijkheden, 'nadenkvragen', Er blijkt binnen importeur Toyota enige onduidelijkheid over eis van motorolie 0W20, maar goede afspraken met dealer. Ook m.b.t. harde eisen t.a.v. motorolie versus motorproblemen in Toyota onderhoudsboekje neemt dealer bij problemen voor zijn rekening. Geeft goed gevoel. Service is TOP. Ze denken mee. Verkoper zeer bereid Simple Park Assist met ons te oefenen. Graveren van autoruiten juist voor onze vakantie? Regelen we. Al met al zeer tevreden.

Service
Hans Braam (Leeuwarden)
18-04-2018
10

*** is een uitstekende dealer met hart voor de zaak en daar profiteert de klant ook van. Een top garage!

Service
Brand de Boer (Britsum)
18-04-2018
8

De receptie is zeer ervaren en deskundig en de garage ** is net zo goed als het merk TOYOTA !!

Service
Alex van der Pas
18-04-2018
9

ze zijn gewoon goed

Service
Bernard de Vries (Ried)
18-04-2018
10

Prima dealer met vriendelijke medewerkers en vakbekwaam personeel.

Verkoop
Viet Pham (Leeuwarden)
16-04-2018
10

hele goede service. No nonsense, duidelijk en vriendelijk

Verkoop
Administratie & Advieskantoor D.B. Hettinga (Stiens)
09-04-2018
9

Uitstekende service en prettige mensen

Service
Jildert Andringa (Oenkerk)
05-04-2018
9

je bent een KLANT met hoofdletter.vriendelijke en eerlijke behandeling

Service
Gert Cupido (West-Terschelling)
04-04-2018
10

Prima service, klantvriendelijk en facturen in overeenstemming met hetgeen is afgesproken. Prima wachtruimte in garage. Goed service voor klanten van de waddeneilanden.

Service
Klaas Span (Stiens)
04-04-2018
10

Betrouwbare personeel.

Service
G. G. de Jong (Leeuwarden)
03-04-2018
10

Snelle en goede service

Service
feiko van der bijl (leeuwarden)
03-04-2018
9

goede service en vriendelijk

Service
Ton
29-03-2018
9

prima service en goede vakmensen!

Service
Lex van Gorcum
28-03-2018
10

goede service; snelle oplossingen; redelijke prijzen; duidelijke uitleg

Service
Hugo Oortwijn (Joure)
28-03-2018
10

Het is een betrouwbare garage met deskundig personeel en een receptie die met me meedenkt en adviseerd.

Service
Rinzema
28-03-2018
8

Vriendelijk, behulpzaam en betrouwbaar. Bij vervanging onderdelen had ik wel graag eerst de prijs willen weten.

Service
Geertje Eenling- de Heij (Menaam)
28-03-2018
10

vriendelijk, correct behandeld, duidelijk over de gedane controle

Service
J. Dijkema (Leeuwarden)
28-03-2018
9

De crew van Toyata Galama gaat voor hun zaak

Service
G.Terpstra (Franeker)
28-03-2018
8

De accomatie is prima

Service
Pieter de swart (Grou)
14-03-2018
10

Klant vriendelijk .behulpzaam.correct

Verkoop
Lee Thomson. (Wiynaldum)
01-03-2018
10

Top Service from a Top Team.

Service
Eelke Duurken (Leeuwarden)
28-02-2018
9

Je krijgt een warm ontvangst, men staat gelijk voor je klaar.

Service
Ludwig van riezen (Julianadorp)
21-02-2018
9

goede service

Service
Sjors Hempenius (Wirdum)
14-02-2018
9

Goede klantbehandeling. Altijd vriendelijk en duidelijk. Komen afspraken na.

Service
Ben Terpstra (Stiens)
29-01-2018
8

De garage voldoet mij uitstekend

Service
Syb van der Zwaag (Sneek)
25-01-2018
9

Het is een betrouwbare garage die originele onderdelen gebruikt voor mijn Toyota. Zeer klantvriendelijk.

Verkoop
Anoniem
11-01-2018
10

Goede garage, eerlijk en duidelijk zeer aan te bevelen

Service
henk bakker (leeuwarden)
08-01-2018
10

de vacht tijd wordt verkort door een lekker kopje koffie

Service
Anoniem
03-01-2018
8

Dit is op basis van de wintercheck en het voostel om dat te combineren ket de kleine beurt.Scheelde mij een extrarit naar Leeuwarden.

Service
Frederik Wolters (Leeuwarden)
03-01-2018
9

Ben daar nog nooit slecht of verkeerd behandeld.

Service
Wiebe Talsma (Mantgum)
03-01-2018
10

Helderheid en uitleg over de werkzaamheden. Ook bij onwerwachte problemen eerst overleg of de extra werkzaamheden uitgevoerd mogen worden.

Service
Mevr. E.A.Schweigmann (Leeuwarden.)
28-12-2017
9

Firma Galama is galant naar zijn klanten ,geeft goede adviezen, handelt korekt de kleine/grote beurt af en iszelf bereid mijn auto op te halen uit de garage, omdat vaak hulp nodig heb.

Service
A.de Witte (Leeuwarden)
28-12-2017
8

Mijn ervaring met Galema is goed te noemen; bedrijf maakt in het geheel een goede en nette indruk met goed en correct personeel.

Service
Anoniem
28-12-2017
8

goede sevice en duidelijkheid

Service
Dhr. S. Rozema (De Falom)
22-12-2017
10

Uitstekende garage met prima service en een fantastisch merk.

Service
Anoniem
22-12-2017
9

het is bijna een familie gevoel

Service
R. B. Rinsma (Tytsjerk)
21-12-2017
10

Is gewoon super-goed.

Service
henk.fopma (leeuwarden)
20-12-2017
9

klant vriendelijk heid

Service
Anoniem
18-12-2017
9

Receptie vriendelijk en werkplaats voert werkzaamheden correct uit.Alles volgens afspraak.

Service
Valk (Leeuwarden)
13-12-2017
10

Bij Toyota geld een thuis en ophaalservice wat niet elke dealer aanbied. Toyota Galema behoor hier wel bij.

Service
jp wilhelmus (ooststellingwerf)
13-12-2017
9

netjes geholpen, geen verrassingen. Voldoende voorlichting over de werkzaamheden.

Service
Anoniem
07-12-2017
9

goede garage, prima personeel.Locatie is afgelegen, ofschoon ze willen halen en brengen en er fietsen zijn.

Service
J. Haarsma (Leeuwarden)
06-12-2017
9

Vriendelijke, gastvrije en ter zake kundige medewerkers

Service
willem prosje (st ja)
29-11-2017
8

prijs vande ventiel censor

Service
D. Schmidt (Leeuwarden )
29-11-2017
9

Prettig en goede service

Service
Anoniem
29-11-2017
10

Uitstekende service, zeer vriendelijk personeel.

Service
Willem Bos (Terschelling)
29-11-2017
9

geweldige service, prettige mensen, vriendelijke begroeting

Service
Anne van der leij (Workum)
20-11-2017
8

Radio moest worden vervangen. Tweedehans ingezet zonder prijsopgave vooraf.Viel tegen!!

Service
Obe Volbeda (Franeker)
25-10-2017
9

goede website,snel reactie,vriendelijk personeel.

Verkoop
Anoniem
18-10-2017
7

Ik ben tevreden tot zover, maar ken de de garage verder nog niet. Een 7 is wat laag, een 8 is beter. Groet

Service
K.Hoekstra (Leeuwarden)
18-10-2017
9

Een goed en schoon geheel en leuk personeel ;

Service
Trijnie de Vries (Leeuwarden )
11-10-2017
10

Altijd zeer tevreden met alle afhandelingen en deskundige adviezen Ook voor kleine en grote vragen staan ze altijd klaar En de koffie is erg lekker in een kopje

Service
Anoniem
11-10-2017
9

uitstekende service en goede kwaliteit

Verkoop
Anoniem
10-10-2017
10

Voor het eerst een Toyota gekocht. Niet alleen de eerste kennismaking met de Toyota was eenbeleving maar ook de ontspannen en plezierige gesprekken.

Verkoop
Anoniem
04-10-2017
10

Hebben intussen al 3 maal en auto bij Galema aangeschaft en deze daar ook in onderhoud gehad.Naast de nieuwe Aygo hebben wij ook een Rav 4.Dus u begrijpt dat we veel vertrouwen in Toyota hebben.

Verkoop
a.d.philipse (harlingen)
20-09-2017
8

tevreden

Service
Anoniem
14-09-2017
9

Plezierige en correct contact met de medewerkers .

Service
Anoniem
13-09-2017
10

Goede sfeer en klantvriendelijk personeel.

Verkoop
W. van Merode-Kamstra (Leeuwarden)
13-09-2017
10

Vriendelijk, de tijd nemen, duidelijke uitleg

Service
Jan Hoogland (Stiens)
13-09-2017
9

Kom al bijna 40 jaar bij Toyota Leeuwarden. Heb tot nu toe nooit geen klachten gehad.

Service
Anoniem
06-09-2017
10

Standaard is de correcte en vriendelijke behandeling. De klant staat hier duidelijk op de eerste plaats. Men denkt met de klant mee en is oplossing gericht. Daarbij valt de gunstige prijsstelling van Toyota met onderhoudsbeurten steeds weer op.

Service
Anoniem
05-09-2017
7

De garage is oké en het personeel vriendelijk. De service kan echter beter en persoonlijker. Meer aandacht voor klantenwensen zou ook commerciële kansen voor de garage opleveren.

Service
Anoniem
05-09-2017
8

Galema is een klantvriendelijk bedrijf met een mooie showroom. Om bij mij een hoger cijfer te geven dan een acht ( bij mij wordt het nooit een 10, omdat je nooit niet weet wat beter kan :) ), zou je bijvoorbeeld de auto een wasbeurt kunnen geven na de onderhoudsbeurt.

Service
Anoniem
04-09-2017
8

Klantvriendelijk, goede adviezen, onderhoud verloopt prima en effectief, kwalitatief goed werk, schappelijke prijzen.

Service
B.Fokkema v.d. Veen (Leeuwarden)
31-08-2017
10

omdat ik zeer tevreden ben met de voorlichting , reparatie enz.

Service
Anoniem
28-08-2017
8

Wordt vriendelijk geholpen. Geven goed uitleg.

Service
Jan Noorduijn (Leeuwarden)
23-08-2017
10

Vriendelijke staf, Goede technische ondersteuning

Service
Douwe van der Woude (Britsum)
23-08-2017
9

Vriendelijke mensen. Uitstekend onderhoud van het motorisch gedeelte. Prijzen van onderhoud zijn zeer redelijk. Ze houden je altijd mobiel. ik ben al 9 jaren klant bij deze Toyota dealer die bekend staat om hun goede service.

Verkoop
Eke van den berg (Stavoren)
22-08-2017
9

Prima.. zeer klantvriendelijk en professioneel bedrijf met snelle service.. goede technische kennis..Zeer loyaal en hulpvaardig aan een trouw klant.Ik vind dat dit autobedrijf de laatste jaren sterk is verbeterd op het gebied van klantenbejegening.. service en klantgerichtheid!!Een 10 voor garage Galema!!

Service
Anoniem
16-08-2017
9

Zeer goede dealer m.b.t onderhoud aan mijn Toyota.

Service
Anoniem
16-08-2017
9

Aardige medewerkers, goede service oa de leenfiets

Verkoop
W.Schuil. (Leeuwarden)
11-08-2017
10

Hallo, het totaalplaatje is goed. mooie showroom en prettige ontvangst. De verkoper heeft ons over alles perfect verteld overonze nieuwe auto. Snel tot een overeenkomst gekomen. Ook de aflevering was heel prettig, met als verrassing ook nog eenlekkere taart. Ook in de toekomst hopen wij hier weer terug te komen.

Service
Jaap Kraan (Bergum)
09-08-2017
8

Galema Leeuwarden is een uitstekende en klantvriendelijke garage.

Service
Anoniem
09-08-2017
9

Galema heeft een goede en vriendelijke dienstverlening en vooral de werkplaats is oplossingsgericht!

Verkoop
Anoniem
07-08-2017
10

Goeie opvang, uitleg. Vriendelijk . Geduldig. Nemen de tijd .

Verkoop
Dhr. A. de Boer (Grou)
02-08-2017
10

Uitstekende service. Uitmuntende begeleiding. Goede inruil. Probleemloze dealer.

Service
Hans Bonnema (Dronryp)
27-07-2017
10

persoonlijk en service gericht organisatie

Verkoop
Anoniem
25-07-2017
10

Zeer vriendelijke en correcte , maar ook zakelijke en deskundige benadering door verkoopadviseur. Ook na afhandeling van de verkoop en leverantie van de nieuwe personenauto beschikbaar voor geven van uitleg over technische details

Service
Anoniem
24-07-2017
8

Vriendelijk personeel .

Service
Anoniem
24-07-2017
8

Het is een aardige en prettige garage .En deze keer kreeg ik een leven fiets mee het was mooi weer en kon zo even naar buiten .( van deze mogelijkheid haalden ze me wel eerder op de hoogte kunnen stellen )Verder geen klachten.

Service
Theo Schraag (Buitenpost)
24-07-2017
10

Nette en vriendelijke ontvangst bij de receptie, behulpzame medewerkster en correct uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden.

Service
Anoniem
24-07-2017
10

De beste garage, dealer en receptie die ik in mijn leven (meer dan 50 jaar rijden!) heb meegemaakt.

Service
Anoniem
24-07-2017
8

Altijd vriendelijk, prima service en vooral betrouwbaar

Verkoop
Niels van Haveren (Leeuwarden)
20-07-2017
9

Klantvriendelijkheid en goede service staan hoog in het vaandel bij Galema Leeuwarden.

Verkoop
E.g. hoting (Sint annaparochie)
20-07-2017
9

Goede verkoper met een eerlijke/goede deal.
Mooie overzichtelijke showroom en goede mogelijkheden op gebied van proefritten/vergelijken.

Verkoop
Anoniem
19-07-2017
10

Goede uitleg over de nieuwe auto
Gastvrije en vriendelijke behandeling

Service
Anoniem
17-07-2017
10

Altijd een prettige behandeling.

Verkoop
P van Tuinen (Leeuwarden)
14-07-2017
10

Ik werd daar zeer vriendelijk ontvangen en zeer goed geïnformeerd !

Service
W.Laskewitz (Stiens)
13-07-2017
9

Zeer tevreden over behandeling.

Verkoop
Anoniem
13-07-2017
10

Toyota Galema biedt een fantastische service, niet alleen bij aankoop maar ook nog vele jaren later. Mijn nieuwe Auris wordt net zo serieus genomen als mijn 12 jaar oude Corolla (ook nog in de familie). Vriendelijk personeel, behulpzaam, eerlijk, niets is ze teveel. Ook al woon ik niet meer in de buurt, voor mijn auto blijf ik terugkomen bij Galema.

Service
E.Griepsma (Goutum)
13-07-2017
10

Ben al heel veel jaren dik tevreden over deze garage

Service
Frans van Dijk (Twijzel )
12-07-2017
8

Gewoon goed

Service
Pieter de swart (Grou)
12-07-2017
9

Klantvriendelijkheid en bekwaam

Service
Dhr L.Naberman (Sneek)
30-06-2017
10

Zeer tevreden over mijn dealer Galema ivm met mijn invaliditeit kan ik vertrouwen op deze garage .
Afspraken worden na gekomen zonder extra.s achteraf, toppie

Service
feiko vd bijl (leeuwarden)
30-06-2017
8

klantvriendelijk

Service
ini Brenninkmeijer (Leeuwarden)
30-06-2017
9

vriendelijke mensen,persoonlijke benadering.Bereid je thuiste brengen enz.

Service
R van der Pol (Leei)
22-06-2017
10

Zeer correct bedrijf , zowel de verkoop , de werkplaats én de receptie

Verkoop
Nico van der Meer (Leeuwarden)
21-06-2017
10

Men is altijd klantvriendelijk zowel bij de receptie, monteur of verkoper. Ik voel me er thuis en kan gerust allerlei vragen stellen die altijd naar tevredenheid worden beantwoord. Alleen al om de dealer blijf ik Toyota fan. Uiteraard ook om de auto's zelf!

Service
G.J. Roukema (Harlingen)
21-06-2017
10

Toyota Galema is een vakgarage waar de klant centraal staat. Afspraken worden goed nagekomen en de service is goed. Op kleine reparaties kun je wachten. Er staat altijd een kopje koffie voor je klaar.

Service
Anoniem
21-06-2017
9

Zeer betrouwbaar merk, hele goeie service, heel vriendelijk en betrokken personeel.

Service
Hugo Oortwijn (Joure)
12-06-2017
9

Het is deels een gevoel en deels de ervaringen met deze garage. Het is het idee dat de garage er voor mij is en ik niet voor de (omzet van ) de garage.

Verkoop
Anoniem
12-06-2017
9

Prettige en correcte benadering van alle medewerkers

Service
Anoniem
07-06-2017
10

Prettige afhandeling. Duidelijke prijsafspraken.

Service
Anoniem
07-06-2017
10

Zeer correcte behandeling door vriendelijk personeel.

Service
Deborah de boer-Tuinstra
06-06-2017
9

vriendelijk, goede uitleg, je wordt gebeld bij bijzonderheden. communicatie dmv sms,
goede wachtruimte met wifi koffie leeshoek

Service
dhr R.van der Pol (Leeuwarden)
06-06-2017
10

Altijd een correcte / vriendelijke behandeling ; zowel bij afd.verkoop ,
alsbij de monteurs / werkplaats én de receptie !

Service
Anoniem
01-06-2017
10

Bij Galema Leeuwarden geeft men een prima service. Men wordt altijd vriendelijk en vakbekwaam geholpen.

Service
Anoniem
31-05-2017
10

Vriendelijke mensen en goede service.

Service
Karel van der Linden (Oentsjerk)
31-05-2017
9

Prima garage waar afspraak afspraak is, en werkzaamheden altijd uitstekend worden uitgevoerd, en je altijd vriendelijk wordt ontvangen.

Service
Anoniem
31-05-2017
10

ik word doodziek van dit soort onderzoekjes!

Service
Anoniem
31-05-2017
9

Service van Galema is goed, vriendelijk en behulpzaam, zeer tevreden over alles

Verkoop
Anoniem
31-05-2017
9

Fijn geholpen bij de aankoop van onze nieuwe Toyota. Direct een proefrit kunnen maken en toen waren we er wel uit. Een nieuwe Prius moest het worden.

Service
Ludwig van Riezen (Julianadorp)
31-05-2017
9

betrouwbaar, correct en professioneel

Service
Sjors Hempenius (Wirdum)
24-05-2017
9

Ik ben uitermate tevreden over Galema. Attent, vriendelijk personeel en nooit onverwacht zaken. Ze denken mee waar het moet en helpen waar nodig.

Service
Anoniem
19-05-2017
9

prettige garage met een persoonlijke benadering. ik kocht een gebruikte wagen in Almere (toyota-dealer). De zakelijke kant en de aflevering vond in Leeuwarden plaats. Tot mijn volle tevredenheid.

Service
Dhr. W. Boersma (Ryptsjerk)
17-05-2017
10

Prima garage, goed contact met de medewerkers, altijd een leenauto beschikbaar.
En ik meen dat tegen redelijke prijsstelling het onderhoud wordt uitgevoerd.
Tot nu toe een tevreden rijder.

Service
Anoniem
17-05-2017
9

Vriendelijke mensen die mee denken

Service
Nico Laros (Harlingen)
11-05-2017
8

Ik vind een 8 een mooi hoog cijfer

Verkoop
Hanje (Leeuwarden)
11-05-2017
9

Goeie garage met kennis van zaken. Goed personeel dat je altijd vriendelijk te woord staat

Service
Dhr. J.H.Zwiers (Feanwalden)
10-05-2017
10

De klantvriendelijkheid, betrokkenheid en informativiteit is groot.

Service
Frederik F. Wolters (Leeuwarden)
10-05-2017
10

Ik ben zoals eerder gezegd uitermate tevreden, kan niet beter.

Service
Gert Cupido (West-Terschelling )
10-05-2017
10

Ik ben al jaren klant bij Galema en alle onderhoudsbeurten en reparaties zijn naar tevredenheid uitgevoerd. Ik word altijd vriendelijk behandeld en krijg deskundig advies. Mijn auto wordt gratis van en naar de veerboot vanTerschelling gebracht.

Service
Anoniem
04-05-2017
9

Klantvriendelijk. Goede service.

Service
Wop Bergsma (Leeuwarden)
28-04-2017
8

Toyota Galema straalt klantvriendelijkheid uit, is to the point als het om serviceverlening gaat. Een vertrouwd adres en dus aanbevelenswaardig.

Service
Anoniem
26-04-2017
9

Door de vriendelijkheid en de gastvrijheid en de koffie staat altijd klaar.

Service
Jelmar Helmhout (Stiens)
26-04-2017
10

Perfecte service, goede prijs-kwaliteit, heel plezierig!

Service
Jos de Jonge (Harlingen)
12-04-2017
9

Garage Galema is een goede garage. Afspraak is afspraak. Geweldige koffie in een plezierige omgeving. Kortom je gaat met plezier naar Galema.

Service
Mw. Bijlsma (Harlingen)
10-04-2017
10

Vriendelijke ontvangst, prettige omgeving en erg servicegericht.

Service
Anoniem
06-04-2017
10

Zeer vriendelijke benadering van de klant. Attente overhandiging van de gekochte Prius. Auto onder een doek en een heerlijke taart erbij.

Service
Jan van der Wal (Burgum)
06-04-2017
9

Duidelijke communicatie en goede service

Service
Dhr. L. van Gorcum (Stiens)
05-04-2017
10

zorgvuldig bekeken, precieze prijsopgave, goede service, snel klaar

Verkoop
Wieger van der Sluis (leeuwarden)
31-03-2017
10

super service , zeer klantgericht handelen , niet te opdringerig verkopen waardoor de verkoop naar onze wens verliep.

Service
Willem Bos (Terschelling)
30-03-2017
9

showroom , ontvangst, receptie en de warme chocolademelk . ALLES IS PRIMA IN ORDE .

Service
Sape Rozema (De Falom)
30-03-2017
9

Galema is een prima dealer met een uitstekende service.

Service
Geertje Eenling- de Heij (Menaam)
29-03-2017
10

prima garage

Verkoop
Jacob meijer (Leeuwarden)
29-03-2017
10

Bijzonder vriendelijk en klantgerichte dealer. Goed bereikbaar.

Service
A.G. Bosch (Leeuwarden)
29-03-2017
8

Een goede reclame voor het merk TOYOTA

Verkoop
H.v.d.Meulen (Sneek)
23-03-2017
10

Omdat ik zeer tevreden ben over deze garage en waarschijnlijk omdat ik al zo'n 40 jaar Toyota rij en aardig kan beoordelen hoe garagehouders omgaan met hun klanten en welke service ze bieden bij de diverse toyote garages waar ik zeken mee heb gedaan.

Verkoop
Radboud de Vos (Nes-Ameland)
17-03-2017
10

Ik ben bij de dealer zeer vriendelijk en deskundig geholpen. Het bod op mijn vorige auto was reëel. Ik ben nu de trotse rijder van een Auris 1.3 TS die ik privé lease. Het aanbod van Toyota Flex lease spreekt mij zeer aan.

Service
Anoniem
16-03-2017
10

Ben zeer tevreden.

Service
Anoniem
16-03-2017
10

Zeer tevreden over behandeling

Service
Anoniem
16-03-2017
8

Zeer prettige medewerkers, goede kennis van het merk Toyota, en keurige showroom.

Service
Frits Schuil (Kimswerd)
16-03-2017
10

Auto voor een grote beurt en terugroepactie naar garage gebracht. Heb een vrijwel nieuwe leenauto meegekregen en bij terugkomst was zelfs mijn eigen auto helemaal gewassen!
Een perfecte service voor een een scherpe prijs en aardige medewerkers.

Service
J.
09-03-2017
10

Galama is een goede en zeer respectvolle garage. Er worden standaard prijzen gehanteerd zodat je van te voren weet wat de kosten zijn. Buiten dat , is de persoonlijke aandacht bijzonder. Je wordt bij naam herkend en men weet van jouw persoonlijke situatie. Dat is typerend voor garage Galama werknemers!
Ik zou echt niets negatiefs kunnen bedenken. Het is een TOP GARAGE !

Service
mevr. U Spithost-Bøgh (Burgum)
08-03-2017
10

ik ben prima geholpen

Service
Tjalling van Veen (Drachten)
02-03-2017
8

ik ben altijd correct behandeld

Verkoop
Anoniem
01-03-2017
9

Zeer tevreden met de geleverde auto. Auto werd zoals afgesproken op de jusite dag afgeleverd. De auto was ingepakt als een soort van cadeau, onder een rode doek. Personeel was zeer vriendelijk. Alle informatie werd duidelijk verstrekt. Papieren die ik vergeten had werden nog nagestuurd. Als klap op de vuurpijl kreeg ik naaste de nieuwe auto ook nog een heerlijke taart aangeboden

Service
Anoniem
01-03-2017
8

Goede service, thuisgebracht en weer opgehaald na de grote beurt.

Service
Sipke Sipkema
28-02-2017
10

Niet nodig alles positief

Verkoop
Auke Visser (Leeuwarden)
22-02-2017
10

Uiterst vriendelijk personeel, zeer deskundig en nemen alle tijd voor uitgebreide informatie.

Verkoop
Rianne duurken
21-02-2017
9

Top service

Service
A van der Meer (Leeuwarden)
17-02-2017
10

ben zeer tevreden over de gehele gang van zaken bij deze dealer

Service
Sip van gelder (Leeuwarden)
15-02-2017
8

Mijn toyota weer even voor een grote beurt naar Galema toyota in leeuwarden gebracht. Tegen de avond weer opgehaald zoals afgesproken. Prima sevice en aardige mensen. Ik rij al meer dan 25 jaar tot volle tevredenheid toyota en bij dezelfde garage. Prima zo.

Service
W.v.kammen (Stiens)
14-02-2017
8

Is goed

Service
Anoniem
01-02-2017
10

Goede en snelle service!

Verkoop
Ton Fransen (Franeker)
19-01-2017
9

Vriendelijk en geduldig personeel. Rustig de tijd nemend om informatie te verstrekken.
Zeer tevreden.

Service
Edsart Walta (Stiens )
18-01-2017
9

Zeer volledige service. Super gastvriendelijk.
Brachten de auto naar het MCL, grote klasse.
Hebben de trekhaak kosteloos aangesloten. 👍

Service
R.B.Rinsma (Tytsjerk)
12-01-2017
10

Eénmaal Toyota, altijd Toyota; éénmaal garage Galema, altijd garage Galema.

Service
H Vuijk (Burdaard)
28-12-2016
10

De gehele cultuur van de garage is klantgericht. Vriendelijk,attent, betrouwbaar.

Service
Wiebe Talsma (Mantgum)
21-12-2016
9

Tevreden met service. Gelegenheid te wachten tijdens onderhoudsbeurt en jezelf van koffie te voorzien. En niet vergeten dat de WC ruimte smetteloos schoon was, wat beslist niet onbelangrijk is.

Service
gerwin kazimier (kollum)
21-12-2016
9

Vriendelijk betrouwbaar vakbekwaam en eerlijk

Verkoop
Hans Bonnema (Dronryp)
09-12-2016
10

vriendelijke ontvangst, correcte benadering en informatief gesprek over aflevering en uitleg details van nieuwe auto.

Verkoop
Anoniem
09-12-2016
9

Zeer klantvriendelijk.Duidelijke antwoorden op vragen van onze kant. Goeie en duidelijke offerte. Zeer behulpzaam met afsluiten van nieuwe verzekering. Duidelijkheid over de levertijd en tijdig per brief informatie over de datum van aflevering.

Service
Her. L. Naberman (Sneek)
30-11-2016
10

In verband met mijn handicap is het uitermate belangrijk dat ik van het onderhoud en eventuele reparaties op aan kan .
En ik heb geen enkele slechte ervaring meegemaakt.

Service
Pietsje Bloem (Broeksterwàld)
25-11-2016
9

Vriendelijk personeel bij de balie en goed werkend personeel in de werkplaats.

Service
Dhr S. Kremer (Leeuwarden)
20-11-2016
9

Een zeer betrouwbare garage, deskundige medewerkers en een goede prijs kwaliteit verhouding naast een uitstekende service

Service
Dhr Hofman (Snakkerburen)
20-11-2016
10

Deskundig personeel hulpvaardig .Vlotte uitvoer reparatie
Vriendelijk aan balie geholpen door deskundige balie medewerkster .

Service
Anoniem
27-10-2016
8

je wordt er altijd vriendelijk te woord gestaan

Service
W.Prosje (St jacobie-Parochie)
26-10-2016
9

Alles is daar Oke

Service
Peter van der Meer (Leeuwarden)
26-10-2016
10

Erg fijn bedrijf, met kundige werknemers.

Service
Anoniem
20-09-2016
8

goede uitleg en informatie over de uit te voeren wekzaamheden

Service
Theo de Vries (Franeker )
14-09-2016
9

Goede service en vriendelijk personeel. Prima prijs- en kwaliteit verhouding.

Service
Jan de Boer (Franeker)
14-09-2016
10

Prima service

Service
Anoniem
14-09-2016
9

Goede service, vakmensen,

Service
Anoniem
07-09-2016
10

Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan. Is het warm? Flesje heerlijk koud water mag je meenemen. Een fiets mee, hoef ik niet te wachten tot auto klaag is. Wordt ook keurig op afgesproken tijd gebeld of een sms zodat ik de auto weer op kan halen. Dik tevreden!

Service
Anoniem
17-08-2016
9

dit is een garage waar klant en koning heel belangrijk is, maak je niet veel mee

Service
Jaap Zondervan (Menaam)
17-08-2016
9

Er worden duidelijke afspraken gemaakt, rekening houdend met de wensen mbt tijd en mogelijkheden van klant. Koffie staat altijd klaar in een plezierige wachtruimte met wifi, zithoek en lees/werktafel. Ook de werkzaamheden worden correct en op tijd conform de afspraken uitgevoerd.

Service
M. Kolliker (Leeuwarden)
10-08-2016
10

Goede technische en meedenkende service, en een zeer vriendelijke receptie die de service heel prettig maakt. Dat zorgt ervoor dat je bij een iets hogere rekening (waar je vooraf over geïnformeerd wordt en gevraagd wat je wilt) toch met een goed gevoel naar huis gaat.

Service
J. A. Braam. (Leeuwarden)
27-07-2016
10

Uitermate goede en vakkundige garage! Het personeel is deskundig en vriendelijk. Raad het een ieder aan!

Service
Jildert Andringa & Marian v/d Schaaf (Oenkerk)
27-07-2016
8

Je bent en wordt behandeld als een klant, je voelt je thuis

Verkoop
adriaan lageveen (nij beets)
15-07-2016
10

goede afhandeling plus doos gebak er bij geleverd.

Service
Anoniem
14-07-2016
10

al jaren heb ik goede ervaringen met deze dealer, Zowel met deze als met zijn voorganger

Service
Dhr H.W.Baron (Leeuwarden)
13-07-2016
9

prettige sfeer, goed werk

Verkoop
J.T.Bottema (Zuidhorn)
06-07-2016
9

Directe, eerlijke benadering geen kletspraatjes

Service
Fam Hagting (Hurdegaryp)
29-06-2016
8

Deze dealer is makkelijk bereikbaar, geeft vooraf een prijsopgave die achteraf overeenkomt met de rekening. De uitgevoerde werkzaamheden staan netjes onderbouwd op de factuur. Deze factuur wordt deskundig uitgelegd.

Hoewel ik weinig contact heb met de dealer, verlopen de contacten in een prettige sfeer.

Service
Bernard Smit (Terwispel)
29-06-2016
9

Vriendelijke medewerkers, goed service. Kortom prettig bedrijf om te komen.

Verkoop
Dhr. W van der Schaaf (Dronryp)
29-06-2016
10

Uitstekende service gedurende vele jaren, naast een zeer goede advisering door de jaren heen.

Service
Anoniem
27-06-2016
9

Wij zijn zeer tevreden over onze toyotadealer:
Receptiemedewerkers zijn vriendelijk en attent.
De monteurs leveren vakwerk.
Wat wij prettig vinden is dat het vooraf duidelijk is wat je moet betalen!

Verkoop
René de Vries (Franeker)
23-06-2016
8

Fijn ontvangst, ongedwongen sfeer. Gewoon prima!
De afhandeling van kleine reparaties (camera safety sense) zou naar mijn mening vlotter kunnen, maar wellicht heeft dat te maken met de beschikbaarheid van artikelen bij Toyota Nederland.

Service
Dhr. C. Verduijn (Rinsumageast)
22-06-2016
9

Alles steeds prima in orde, vooraf weet je waar je aan toe bent en als er tijdens de beurt iets opvalt dat extra geld kost wordt eerst netjes overlegd. Prima wachtruimte en altijd leuk om nieuwe en gebruikte auto's te bewonderen.

Service
Anoniem
22-06-2016
7

Auto aankoop bij de dealer was keurig..netjes afgeleverd,doos gebak.
Werkplaats tijdsduur werk en kosten schrikbarend hoog..
Auto hele dag kwijt aan aircocheck?!

Service
Anoniem
22-06-2016
9

Vriendelijk personeel, ik kon terecht op een tijdstip dat het mij uitkwam

Service
dhr. M.N. de Wal (Leeuwarden)
17-06-2016
10

Ik wordt er goed en vriendelijk geholpen

Service
Anoniem
15-06-2016
9

Een persoonlijke benadering kun je hier verwachten. Goede service en zeer klantvriendelijk.

Service
dhr S Algra (hallum)
15-06-2016
10

afspraak uitstekend goede service en vlotte afhandeling van de dealer.

Service
henk.fopma (leeuwarden)
10-06-2016
9

goede service en goede monteurs

Service
Anoniem
09-06-2016
9

Wordt altijd prettig geholpen. Ook goed contact met de verkopers. Informeren ook altijd naar de bevindingen van de auto's

Service
G. Wessels (Stiens)
08-06-2016
8

Goede service

Verkoop
j. schaafsma (leeuwarden)
08-06-2016
9

betrouwbaar eerlijk goede service

Service
J.N..Huizen. (Leeuwarden)
08-06-2016
10

Goede service en nette behandeling.9

Service
Corien van der Linden (Oentsjerk)
03-06-2016
9

Deze dealer heeft vakkundige monteurs die onze auto in topconditie houden. Verder wordt je aan de balie zowel telefonisch als aan de balie heel vriendelijk te woord gestaan, en wordt meegedacht met de klant.

Service
Nico van der Meer (Leeuwarden)
02-06-2016
10

Kenmerken van deze dealer zijn ZEER klantvriendelijk (zowel balie medewerk(st)er) als monteurs. Men heeft begrip voor de klant en komt met een juiste oplossing c.q. antwoord als je een vraag hebt.

Service
Anoniem
01-06-2016
9

Super goede service, vriendelijk personeel en niet duur

Service
Anoniem
01-06-2016
10

Altijd zeer vriendelijk, je voelt je welkom!

Service
Anoniem
25-05-2016
8

Goede afhandeling en prettig personeel.

Verkoop
Anoniem
18-05-2016
10

Eerlijk, betrouwbaar, goede raadgever.

Service
Mw.S. Wielinga (Goutum)
18-05-2016
8

Ze zijn vriendelijk en aardig zowel baliepersoneel als monteurs en ze doen hun best om de klant zo goed mogelijk te helpen

Service
Sj.Kremer (Leeuwarden)
13-05-2016
9

Een zeer correcte service, nette schone zaak en werkplaats, houden zich aan de vooraf gemaakte afspraken, zeer aan te bevelen.

Service
Jelmer Storm (Leeuwarden)
11-05-2016
10

Komen afspraken keurig na, en contact is altijd prettig.

Service
Edwin van der Wal (Leeuwarden)
11-05-2016
9

Goede service. Kwamen zelfs thuis langs toen ik met een lege accu stond. Daarna goed geholpen bij een service beurt.

Service
Anoniem
10-05-2016
9

Service is goed. Klantvriendelijk. Volledige informatie over herstel werkzaamheden door baliemedewerkster. Wordt op de hoogte gehouden over nieuwe modellen en acties.

Service
Jos de Jonge (Harlingen)
04-05-2016
9

het klopt altijd, alles gebeurt op tijd, kortom goed

Verkoop
Peter Langius (Leeuwarden)
04-05-2016
10

Serieus en vriendelijke benadering. De receptie is altijd vriendelijk. De baas herkende ons van 3 jaar geleden.
We waren binnen 30 minuten klaar. Offerte, ons prijsvoorstel en klaar.
Leuk was de aflevering van de auto onder een doek. De taart was groot en smaakte prima.
Als we het kunnen veroorloven dan komen we over 3 jaar weer langs voor een nieuwe....

Service
J. H. B. Hebing (Leeuwarden )
04-05-2016
9

Wij hebben diverse malen met een van de medewerkers gesproken over de problemen met de accu in onze auto en hij heeft dit heel goed opgelost. De toenmalige baliemedewerker was in deze wat minder behulpzaam.

Service
Frederik F. Wolters (Leeuwarden)
04-05-2016
10

Mijn onderhoud aan mijn Toyota wordt altijd naar wens uitgevoerd en ben er zeer tevreden over.

Verkoop
Dhr J.P.van Dijk (Leeuwarden)
29-04-2016
8

Klantvriendelijk en een goede uitleg bij de koop van een nieuwe auto

Service
Albert (Dijkstra)
22-04-2016
10

Goede service, klantvriendelijk en vakbekwaam

Service
Jos Slippens (Bitgummole)
22-04-2016
9

Prima service en deskundig.

Service
Anoniem
15-04-2016
9

zeer tevreden vriendelijk mensen goed werk

Service
Gert Cupido f (West-Terschelling )
13-04-2016
9

Galema is een zeer klantvriendelijk bedrijf met een betrouwbare werkplaats. Afspraken worden correct nagekomen en zelfs onze hond is welkom in de wachtruimte.

Service
aukje leemburg (leeuwarden)
13-04-2016
10

netjes ,vriendelijk, betrouwbaar en een heel goed merk.

Service
Anoniem
08-04-2016
9

perfecte service meedenken met de klant

Service
N.Brolsma (Grou)
06-04-2016
9

vriendelijke en correcte behandeling. Goede koffie

Verkoop
Dick van Dijk (Leeuwarden)
30-03-2016
10

kennis, advies, service en bereidwilligheid tot een uitgebreide proefrit

Service
Anoniem
30-03-2016
10

Zie voorgaand. Sinds 2 jaar met 2 auto's een tevreden klant.

Verkoop
Anoniem
23-03-2016
10

Goede service, betrouwbaar, correct, vriendelijkheid/behulpzaam.

Service
feiko vd bijl (leeuwarden)
23-03-2016
7

ik ben tevreden

Service
Sietske (Burgum)
16-03-2016
10

Ik ben tevreden

Service
Anoniem
16-03-2016
8

Prettige ontvangst

Service
J. Bergsma (Ureterp )
09-03-2016
9

Omdat ik vriendelijk en correct werdt geholpen

Service
J. de Vries (Leeuwarden)
09-03-2016
9

Bij deze dealer krijg je prima service en de medewerkers zijn altijd (klant)vriendelijk.

Service
Johan Ploeg (Wolvega)
02-03-2016
10

Een degelijke en toegankelijke dealer met uitstekende merken.

Service
dhr w van kammen (stiens)
01-03-2016
9

goede en betrouwbare reparatie,s en juiste afspraken na gekomen

Verkoop
Dhr.F.Jansma (Terschelling)
22-02-2016
9

Voor deze Toyto dealer heb ik één en al lof,en ik zou hem aan bevelen voor iedere aankomende automobilist.

Service
Anoniem
22-02-2016
10

Nadat de afspraak was vastgelegd kwam er door ziekte plotseling een kink in de kabel. Deze werd door de receptie perfect opgelost.

Service
Symen Dijkstra (Hurdegaryp)
19-02-2016
7

Omdat ik mijn autosleutels bij de balie afgeef, en dan maar afwachten tot een seintje dat de auto weer klaar is, en verder
geen kontact met iemand heb.

Service
Dhr. A van der Meer (Leeuwarden)
17-02-2016
10

Ik rijd al jaren Toyota en nog nooit geen problemen gehad (ben zeer tevreden)

Service
Jan Zuiderveld (Garyp)
17-02-2016
10

Het voelt vertrouwt, net of kom je thuis.

Verkoop
Anoniem
17-02-2016
9

Een top bedrijf.

Service
Willy de Jong (Poppenwier)
11-02-2016
9

Prima behandeling en doen hun best met je mee te denken zodat bij onderhoud weer snel geholpen bent

Service
Frits van den Assem (Den-Haag)
10-02-2016
10

Men is zeer prettig in de omgang zonder "knipmes"houding naar de klant. Zowel bij aankoop van de auto, als nu bij de onderhoudsbeurt.

Service
Sip van Gelder (Leeuwarden)
10-02-2016
8

De klant is koning en zo voelt het ook.

Service
Hugo Oortwijn (Joure)
10-02-2016
9

Omdat deze dealer doet wat ik van een dealer verwacht : Juiste informatie geven en goede reparaties verrichten

Service
Anoniem
04-02-2016
8

goede service, vriendelijk personeel.

Service
Anoniem
03-02-2016
4

Als ik een lease auto breng voor een grote beurt zou het mooi zij als hij gewassen terug wordt gegeven. Kleine moeite, groot plezier.

Verkoop
r bijman (oosthem)
01-02-2016
8

goed vriendelijk team

Verkoop
Anoniem
01-02-2016
8

Het is zeer goed, maar het kan altijd beter

Service
R. B. Rinsma (Tytsjerk.)
28-01-2016
10

De mensen zijn klantgericht zonder kruiperig te zijn. Eerlijk, correct en prettig.

Service
Anoniem
13-01-2016
10

Galema is een net bedrijf met goede service. Ik rijd zeer veel kilometers met Toyota en ze laten me nooit staan, alles tegen een zeer schappelijke prijs. Absoluut een aanrader.

Service
Anoniem
13-01-2016
10

Zoals eerder genoemd is het personeel bij Galema professioneel, kundig, vriendelijk en behulpzaam. Werkzaamheden worden conform afspraak uitgevoerd en eventueel meerwerk wordt uitsluitend in goed overleg gedaan. Het is ook goed te vermelden dat ik de afgelopen jaren nog nooit heb meegemaakt dat er onnodig meerwerk word uitgevoerd. Dit was in het verleden (bij andere merken/dealers) vaak een groot persoonlijk frustratiepunt.

Service
Anoniem
13-01-2016
9

goede ontvangst, goede dienstverlening, meedenken met de klant, eerlijkheid, mooie leenfietsen!, brengen en halen bij slecht weer zonder extra kosten. Kan dat niet objectief beoordelen, maar de vakbekwaamheid is er kennelijk ook, getuige het feit dat de auto steeds bedrijfszeker is zonder problemen.

Service
B.Abels (GROU)
06-01-2016
8

een 8 was voor mij vroeger een prachtig mooi cijfer

Service
H Vuijk (Burdaard)
04-01-2016
9

attent, klantvriendelijk

Service
j.willemsma (leeuwarden )
23-12-2015
9

Tevreden over de afhandeling

Service
Nico van der Meer (Leeuwarden)
14-12-2015
9

De mensen zijn altijd correct. Ik word altijd eerlijk en volledig geïnformeerd over de werkzaamheden en de bijbehorende kosten. Men staat altijd open voor vragen en wensen van mijn kant.

Service
Dhr. J.F. Meijboom (Birdaard)
09-12-2015
9

Vriendelijke, snelle en deskundige behandeling.

Service
A. van Rijs (Leeuwarden )
09-12-2015
9

Zeer vriendelijke en deskundige mensen.
Zowel achter de service balie alswel in dewerkplaats.

Service
dhr jildert andringa (oenkerk)
09-12-2015
9

deskundig, vriendelijk en correct personeel

Service
Willem Bos (Terschelling)
09-12-2015
9

prettige mensen, geweldige service en een perfecte uitvoering van de werkzaamheden

Service
Anoniem
09-12-2015
9

Deskundig, vertrouwd, vriendelijk en uitstekende service.

Service
Piet van Heusden (Hardegarijp)
07-12-2015
8

Nadat ik dit voorjaar een andere auto had gekocht waren er enkele onvolkomendheden, o.a. banden (naar volle tevredenheid opgelost) piepende remmen (dit heeft een half jaar geduurd voordat het naar volle tevredenheid is opgelost) meldingen dat deur open zou staan en binnenverlichting aanging, ook dit is in de tweede keer dat er naar gekeken werd prima opgelost. Derhalve eind goed al goed.

Service
Miedema (Wommels)
03-12-2015
8

Vriendelijk en e.e.a. naar tevredenheid uitgevoerd.

Service
Tjeerd Bloem (Broeksterwoude)
30-11-2015
8

Heel goede service en hartelijk personeel

Verkoop
HRK Telgenhof (Stiens)
19-11-2015
10

Het welkome gevoel dat je krijgt als je de garage wanneer dan ook binnenkomt!
De deskundigheid en de vriendelijkheid van de verkopers doet weldadig aan.
Je voelt je geen nummer.

Service
L .Naberman (Sneek)
18-11-2015
10

duidelijk en overzichtelijk ook wat betreft de acties bijv de winter check