Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

481 commentaren van in totaal 481 beoordelingen
Service
Dhr. Spiekstra
24/05/2018
7

Auto voor een kleine beurt gehad. Alles prima in orde geen onverwachte reparatie nodig. Alleen de prijsstijging van 25% voor een kleine beurt vind ik buiten proportie.

Service
Sita de Jong
24/05/2018
9

Ik geef een 9 omdat ik zeer tevreden ben, het personeel is super aardig en vakkundig, ik wordt hier altijd uitstekend geholpen.

Verkoop
c.michidis (leeuwarden)
09/05/2018
10

service

Service
Dhr. H.Dijkstra
09/05/2018
10

Deskundig, prettig, vriendelijk

Service
Jan Hebing
09/05/2018
10

De dienstverlening is in het algemeen uitstekend. Ook stel ik het erg op prijs dat de heer *** zelf vaak zichtbaar en aanspreekbaar is. Contact houden met je klanten is voor een ondernemer zeer belangrijk. Ik ben alleen geschrokken van de hoge rekening.

Service
Jos de Jonge (Harlingen)
02/05/2018
10

het klopt altijd en ik word geweldig geholpen

Verkoop
Rob Reichardt (Leeuwarden)
25/04/2018
10

Goede verstandhouding, goede uitleg over verschillende mogelijkheden, 'nadenkvragen', Er blijkt binnen importeur Toyota enige onduidelijkheid over eis van motorolie 0W20, maar goede afspraken met dealer. Ook m.b.t. harde eisen t.a.v. motorolie versus motorproblemen in Toyota onderhoudsboekje neemt dealer bij problemen voor zijn rekening. Geeft goed gevoel. Service is TOP. Ze denken mee. Verkoper zeer bereid Simple Park Assist met ons te oefenen. Graveren van autoruiten juist voor onze vakantie? Regelen we. Al met al zeer tevreden.

Service
Alex van der Pas
18/04/2018
9

ze zijn gewoon goed

Service
Bernard de Vries (Ried)
18/04/2018
10

Prima dealer met vriendelijke medewerkers en vakbekwaam personeel.

Service
Brand de Boer (Britsum)
18/04/2018
8

De receptie is zeer ervaren en deskundig en de garage ** is net zo goed als het merk TOYOTA !!

Service
Hans Braam (Leeuwarden)
18/04/2018
10

*** is een uitstekende dealer met hart voor de zaak en daar profiteert de klant ook van. Een top garage!

Verkoop
Viet Pham (Leeuwarden)
16/04/2018
10

hele goede service. No nonsense, duidelijk en vriendelijk

Verkoop
Administratie & Advieskantoor D.B. Hettinga (Stiens)
09/04/2018
9

Uitstekende service en prettige mensen

Service
Jildert Andringa (Oenkerk)
05/04/2018
9

je bent een KLANT met hoofdletter.vriendelijke en eerlijke behandeling

Service
Gert Cupido (West-Terschelling)
04/04/2018
10

Prima service, klantvriendelijk en facturen in overeenstemming met hetgeen is afgesproken. Prima wachtruimte in garage. Goed service voor klanten van de waddeneilanden.

Service
Klaas Span (Stiens)
04/04/2018
10

Betrouwbare personeel.

Service
feiko van der bijl (leeuwarden)
03/04/2018
9

goede service en vriendelijk

Service
G. G. de Jong (Leeuwarden)
03/04/2018
10

Snelle en goede service

Service
Ton
29/03/2018
9

prima service en goede vakmensen!

Service
Geertje Eenling- de Heij (Menaam)
28/03/2018
10

vriendelijk, correct behandeld, duidelijk over de gedane controle

Service
G.Terpstra (Franeker)
28/03/2018
8

De accomatie is prima

Service
Hugo Oortwijn (Joure)
28/03/2018
10

Het is een betrouwbare garage met deskundig personeel en een receptie die met me meedenkt en adviseerd.

Service
J. Dijkema (Leeuwarden)
28/03/2018
9

De crew van Toyata Galama gaat voor hun zaak

Service
Lex van Gorcum
28/03/2018
10

goede service; snelle oplossingen; redelijke prijzen; duidelijke uitleg

Service
Rinzema
28/03/2018
8

Vriendelijk, behulpzaam en betrouwbaar. Bij vervanging onderdelen had ik wel graag eerst de prijs willen weten.

Service
Pieter de swart (Grou)
14/03/2018
10

Klant vriendelijk .behulpzaam.correct

Verkoop
Lee Thomson. (Wiynaldum)
01/03/2018
10

Top Service from a Top Team.

Service
Eelke Duurken (Leeuwarden)
28/02/2018
9

Je krijgt een warm ontvangst, men staat gelijk voor je klaar.

Service
Ludwig van riezen (Julianadorp)
21/02/2018
9

goede service

Service
Sjors Hempenius (Wirdum)
14/02/2018
9

Goede klantbehandeling. Altijd vriendelijk en duidelijk. Komen afspraken na.

Service
Ben Terpstra (Stiens)
29/01/2018
8

De garage voldoet mij uitstekend

Service
Syb van der Zwaag (Sneek)
25/01/2018
9

Het is een betrouwbare garage die originele onderdelen gebruikt voor mijn Toyota. Zeer klantvriendelijk.

Verkoop
Anoniem
11/01/2018
10

Goede garage, eerlijk en duidelijk zeer aan te bevelen

Service
henk bakker (leeuwarden)
08/01/2018
10

de vacht tijd wordt verkort door een lekker kopje koffie

Service
Anoniem
03/01/2018
8

Dit is op basis van de wintercheck en het voostel om dat te combineren ket de kleine beurt.Scheelde mij een extrarit naar Leeuwarden.

Service
Frederik Wolters (Leeuwarden)
03/01/2018
9

Ben daar nog nooit slecht of verkeerd behandeld.

Service
Wiebe Talsma (Mantgum)
03/01/2018
10

Helderheid en uitleg over de werkzaamheden. Ook bij onwerwachte problemen eerst overleg of de extra werkzaamheden uitgevoerd mogen worden.

Service
A.de Witte (Leeuwarden)
28/12/2017
8

Mijn ervaring met Galema is goed te noemen; bedrijf maakt in het geheel een goede en nette indruk met goed en correct personeel.

Service
Anoniem
28/12/2017
8

goede sevice en duidelijkheid

Service
Mevr. E.A.Schweigmann (Leeuwarden.)
28/12/2017
9

Firma Galama is galant naar zijn klanten ,geeft goede adviezen, handelt korekt de kleine/grote beurt af en iszelf bereid mijn auto op te halen uit de garage, omdat vaak hulp nodig heb.

Service
Anoniem
22/12/2017
9

het is bijna een familie gevoel

Service
Dhr. S. Rozema (De Falom)
22/12/2017
10

Uitstekende garage met prima service en een fantastisch merk.

Service
R. B. Rinsma (Tytsjerk)
21/12/2017
10

Is gewoon super-goed.

Service
henk.fopma (leeuwarden)
20/12/2017
9

klant vriendelijk heid

Service
Anoniem
18/12/2017
9

Receptie vriendelijk en werkplaats voert werkzaamheden correct uit.Alles volgens afspraak.

Service
jp wilhelmus (ooststellingwerf)
13/12/2017
9

netjes geholpen, geen verrassingen. Voldoende voorlichting over de werkzaamheden.

Service
Valk (Leeuwarden)
13/12/2017
10

Bij Toyota geld een thuis en ophaalservice wat niet elke dealer aanbied. Toyota Galema behoor hier wel bij.

Service
Anoniem
07/12/2017
9

goede garage, prima personeel.Locatie is afgelegen, ofschoon ze willen halen en brengen en er fietsen zijn.

Service
J. Haarsma (Leeuwarden)
06/12/2017
9

Vriendelijke, gastvrije en ter zake kundige medewerkers

Service
Anoniem
29/11/2017
10

Uitstekende service, zeer vriendelijk personeel.

Service
D. Schmidt (Leeuwarden )
29/11/2017
9

Prettig en goede service

Service
Willem Bos (Terschelling)
29/11/2017
9

geweldige service, prettige mensen, vriendelijke begroeting

Service
willem prosje (st ja)
29/11/2017
8

prijs vande ventiel censor

Service
Anne van der leij (Workum)
20/11/2017
8

Radio moest worden vervangen. Tweedehans ingezet zonder prijsopgave vooraf.Viel tegen!!

Service
Obe Volbeda (Franeker)
25/10/2017
9

goede website,snel reactie,vriendelijk personeel.

Verkoop
Anoniem
18/10/2017
7

Ik ben tevreden tot zover, maar ken de de garage verder nog niet. Een 7 is wat laag, een 8 is beter. Groet

Service
K.Hoekstra (Leeuwarden)
18/10/2017
9

Een goed en schoon geheel en leuk personeel ;

Service
Anoniem
11/10/2017
9

uitstekende service en goede kwaliteit

Service
Trijnie de Vries (Leeuwarden )
11/10/2017
10

Altijd zeer tevreden met alle afhandelingen en deskundige adviezen Ook voor kleine en grote vragen staan ze altijd klaar En de koffie is erg lekker in een kopje

Verkoop
Anoniem
10/10/2017
10

Voor het eerst een Toyota gekocht. Niet alleen de eerste kennismaking met de Toyota was eenbeleving maar ook de ontspannen en plezierige gesprekken.

Verkoop
Anoniem
04/10/2017
10

Hebben intussen al 3 maal en auto bij Galema aangeschaft en deze daar ook in onderhoud gehad.Naast de nieuwe Aygo hebben wij ook een Rav 4.Dus u begrijpt dat we veel vertrouwen in Toyota hebben.

Verkoop
a.d.philipse (harlingen)
20/09/2017
8

tevreden

Service
Anoniem
14/09/2017
9

Plezierige en correct contact met de medewerkers .

Service
Anoniem
13/09/2017
10

Goede sfeer en klantvriendelijk personeel.

Service
Jan Hoogland (Stiens)
13/09/2017
9

Kom al bijna 40 jaar bij Toyota Leeuwarden. Heb tot nu toe nooit geen klachten gehad.

Verkoop
W. van Merode-Kamstra (Leeuwarden)
13/09/2017
10

Vriendelijk, de tijd nemen, duidelijke uitleg

Service
Anoniem
06/09/2017
10

Standaard is de correcte en vriendelijke behandeling. De klant staat hier duidelijk op de eerste plaats. Men denkt met de klant mee en is oplossing gericht. Daarbij valt de gunstige prijsstelling van Toyota met onderhoudsbeurten steeds weer op.

Service
Anoniem
05/09/2017
7

De garage is oké en het personeel vriendelijk. De service kan echter beter en persoonlijker. Meer aandacht voor klantenwensen zou ook commerciële kansen voor de garage opleveren.

Service
Anoniem
05/09/2017
8

Galema is een klantvriendelijk bedrijf met een mooie showroom. Om bij mij een hoger cijfer te geven dan een acht ( bij mij wordt het nooit een 10, omdat je nooit niet weet wat beter kan :) ), zou je bijvoorbeeld de auto een wasbeurt kunnen geven na de onderhoudsbeurt.

Service
Anoniem
04/09/2017
8

Klantvriendelijk, goede adviezen, onderhoud verloopt prima en effectief, kwalitatief goed werk, schappelijke prijzen.

Service
B.Fokkema v.d. Veen (Leeuwarden)
31/08/2017
10

omdat ik zeer tevreden ben met de voorlichting , reparatie enz.

Service
Anoniem
28/08/2017
8

Wordt vriendelijk geholpen. Geven goed uitleg.

Service
Douwe van der Woude (Britsum)
23/08/2017
9

Vriendelijke mensen. Uitstekend onderhoud van het motorisch gedeelte. Prijzen van onderhoud zijn zeer redelijk. Ze houden je altijd mobiel. ik ben al 9 jaren klant bij deze Toyota dealer die bekend staat om hun goede service.

Service
Jan Noorduijn (Leeuwarden)
23/08/2017
10

Vriendelijke staf, Goede technische ondersteuning

Verkoop
Eke van den berg (Stavoren)
22/08/2017
9

Prima.. zeer klantvriendelijk en professioneel bedrijf met snelle service.. goede technische kennis..Zeer loyaal en hulpvaardig aan een trouw klant.Ik vind dat dit autobedrijf de laatste jaren sterk is verbeterd op het gebied van klantenbejegening.. service en klantgerichtheid!!Een 10 voor garage Galema!!

Service
Anoniem
16/08/2017
9

Aardige medewerkers, goede service oa de leenfiets

Service
Anoniem
16/08/2017
9

Zeer goede dealer m.b.t onderhoud aan mijn Toyota.

Verkoop
W.Schuil. (Leeuwarden)
11/08/2017
10

Hallo, het totaalplaatje is goed. mooie showroom en prettige ontvangst. De verkoper heeft ons over alles perfect verteld overonze nieuwe auto. Snel tot een overeenkomst gekomen. Ook de aflevering was heel prettig, met als verrassing ook nog eenlekkere taart. Ook in de toekomst hopen wij hier weer terug te komen.

Service
Anoniem
09/08/2017
9

Galema heeft een goede en vriendelijke dienstverlening en vooral de werkplaats is oplossingsgericht!

Service
Jaap Kraan (Bergum)
09/08/2017
8

Galema Leeuwarden is een uitstekende en klantvriendelijke garage.

Verkoop
Anoniem
07/08/2017
10

Goeie opvang, uitleg. Vriendelijk . Geduldig. Nemen de tijd .

Verkoop
Dhr. A. de Boer (Grou)
02/08/2017
10

Uitstekende service. Uitmuntende begeleiding. Goede inruil. Probleemloze dealer.

Service
Hans Bonnema (Dronryp)
27/07/2017
10

persoonlijk en service gericht organisatie

Verkoop
Anoniem
25/07/2017
10

Zeer vriendelijke en correcte , maar ook zakelijke en deskundige benadering door verkoopadviseur. Ook na afhandeling van de verkoop en leverantie van de nieuwe personenauto beschikbaar voor geven van uitleg over technische details

Service
Anoniem
24/07/2017
10

De beste garage, dealer en receptie die ik in mijn leven (meer dan 50 jaar rijden!) heb meegemaakt.

Service
Anoniem
24/07/2017
8

Het is een aardige en prettige garage .En deze keer kreeg ik een leven fiets mee het was mooi weer en kon zo even naar buiten .( van deze mogelijkheid haalden ze me wel eerder op de hoogte kunnen stellen )Verder geen klachten.

Service
Anoniem
24/07/2017
8

Vriendelijk personeel .

Service
Anoniem
24/07/2017
8

Altijd vriendelijk, prima service en vooral betrouwbaar

Service
Theo Schraag (Buitenpost)
24/07/2017
10

Nette en vriendelijke ontvangst bij de receptie, behulpzame medewerkster en correct uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden.

Verkoop
E.g. hoting (Sint annaparochie)
20/07/2017
9

Goede verkoper met een eerlijke/goede deal.
Mooie overzichtelijke showroom en goede mogelijkheden op gebied van proefritten/vergelijken.

Verkoop
Niels van Haveren (Leeuwarden)
20/07/2017
9

Klantvriendelijkheid en goede service staan hoog in het vaandel bij Galema Leeuwarden.

Verkoop
Anoniem
19/07/2017
10

Goede uitleg over de nieuwe auto
Gastvrije en vriendelijke behandeling

Service
Anoniem
17/07/2017
10

Altijd een prettige behandeling.

Verkoop
P van Tuinen (Leeuwarden)
14/07/2017
10

Ik werd daar zeer vriendelijk ontvangen en zeer goed geïnformeerd !

Verkoop
Anoniem
13/07/2017
10

Toyota Galema biedt een fantastische service, niet alleen bij aankoop maar ook nog vele jaren later. Mijn nieuwe Auris wordt net zo serieus genomen als mijn 12 jaar oude Corolla (ook nog in de familie). Vriendelijk personeel, behulpzaam, eerlijk, niets is ze teveel. Ook al woon ik niet meer in de buurt, voor mijn auto blijf ik terugkomen bij Galema.

Service
E.Griepsma (Goutum)
13/07/2017
10

Ben al heel veel jaren dik tevreden over deze garage

Service
W.Laskewitz (Stiens)
13/07/2017
9

Zeer tevreden over behandeling.

Service
Frans van Dijk (Twijzel )
12/07/2017
8

Gewoon goed

Service
Pieter de swart (Grou)
12/07/2017
9

Klantvriendelijkheid en bekwaam

Service
Dhr L.Naberman (Sneek)
30/06/2017
10

Zeer tevreden over mijn dealer Galema ivm met mijn invaliditeit kan ik vertrouwen op deze garage .
Afspraken worden na gekomen zonder extra.s achteraf, toppie

Service
feiko vd bijl (leeuwarden)
30/06/2017
8

klantvriendelijk

Service
ini Brenninkmeijer (Leeuwarden)
30/06/2017
9

vriendelijke mensen,persoonlijke benadering.Bereid je thuiste brengen enz.

Service
R van der Pol (Leei)
22/06/2017
10

Zeer correct bedrijf , zowel de verkoop , de werkplaats én de receptie

Service
Anoniem
21/06/2017
9

Zeer betrouwbaar merk, hele goeie service, heel vriendelijk en betrokken personeel.

Service
G.J. Roukema (Harlingen)
21/06/2017
10

Toyota Galema is een vakgarage waar de klant centraal staat. Afspraken worden goed nagekomen en de service is goed. Op kleine reparaties kun je wachten. Er staat altijd een kopje koffie voor je klaar.

Verkoop
Nico van der Meer (Leeuwarden)
21/06/2017
10

Men is altijd klantvriendelijk zowel bij de receptie, monteur of verkoper. Ik voel me er thuis en kan gerust allerlei vragen stellen die altijd naar tevredenheid worden beantwoord. Alleen al om de dealer blijf ik Toyota fan. Uiteraard ook om de auto's zelf!

Verkoop
Anoniem
12/06/2017
9

Prettige en correcte benadering van alle medewerkers

Service
Hugo Oortwijn (Joure)
12/06/2017
9

Het is deels een gevoel en deels de ervaringen met deze garage. Het is het idee dat de garage er voor mij is en ik niet voor de (omzet van ) de garage.

Service
Anoniem
07/06/2017
10

Prettige afhandeling. Duidelijke prijsafspraken.

Service
Anoniem
07/06/2017
10

Zeer correcte behandeling door vriendelijk personeel.

Service
Deborah de boer-Tuinstra
06/06/2017
9

vriendelijk, goede uitleg, je wordt gebeld bij bijzonderheden. communicatie dmv sms,
goede wachtruimte met wifi koffie leeshoek

Service
dhr R.van der Pol (Leeuwarden)
06/06/2017
10

Altijd een correcte / vriendelijke behandeling ; zowel bij afd.verkoop ,
alsbij de monteurs / werkplaats én de receptie !

Service
Anoniem
01/06/2017
10

Bij Galema Leeuwarden geeft men een prima service. Men wordt altijd vriendelijk en vakbekwaam geholpen.

Verkoop
Anoniem
31/05/2017
9

Fijn geholpen bij de aankoop van onze nieuwe Toyota. Direct een proefrit kunnen maken en toen waren we er wel uit. Een nieuwe Prius moest het worden.

Service
Anoniem
31/05/2017
10

Vriendelijke mensen en goede service.

Service
Anoniem
31/05/2017
9

Service van Galema is goed, vriendelijk en behulpzaam, zeer tevreden over alles

Service
Anoniem
31/05/2017
10

ik word doodziek van dit soort onderzoekjes!

Service
Karel van der Linden (Oentsjerk)
31/05/2017
9

Prima garage waar afspraak afspraak is, en werkzaamheden altijd uitstekend worden uitgevoerd, en je altijd vriendelijk wordt ontvangen.

Service
Ludwig van Riezen (Julianadorp)
31/05/2017
9

betrouwbaar, correct en professioneel

Service
Sjors Hempenius (Wirdum)
24/05/2017
9

Ik ben uitermate tevreden over Galema. Attent, vriendelijk personeel en nooit onverwacht zaken. Ze denken mee waar het moet en helpen waar nodig.

Service
Anoniem
19/05/2017
9

prettige garage met een persoonlijke benadering. ik kocht een gebruikte wagen in Almere (toyota-dealer). De zakelijke kant en de aflevering vond in Leeuwarden plaats. Tot mijn volle tevredenheid.

Service
Anoniem
17/05/2017
9

Vriendelijke mensen die mee denken

Service
Dhr. W. Boersma (Ryptsjerk)
17/05/2017
10

Prima garage, goed contact met de medewerkers, altijd een leenauto beschikbaar.
En ik meen dat tegen redelijke prijsstelling het onderhoud wordt uitgevoerd.
Tot nu toe een tevreden rijder.

Verkoop
Hanje (Leeuwarden)
11/05/2017
9

Goeie garage met kennis van zaken. Goed personeel dat je altijd vriendelijk te woord staat

Service
Nico Laros (Harlingen)
11/05/2017
8

Ik vind een 8 een mooi hoog cijfer

Service
Dhr. J.H.Zwiers (Feanwalden)
10/05/2017
10

De klantvriendelijkheid, betrokkenheid en informativiteit is groot.

Service
Frederik F. Wolters (Leeuwarden)
10/05/2017
10

Ik ben zoals eerder gezegd uitermate tevreden, kan niet beter.

Service
Gert Cupido (West-Terschelling )
10/05/2017
10

Ik ben al jaren klant bij Galema en alle onderhoudsbeurten en reparaties zijn naar tevredenheid uitgevoerd. Ik word altijd vriendelijk behandeld en krijg deskundig advies. Mijn auto wordt gratis van en naar de veerboot vanTerschelling gebracht.

Service
Anoniem
04/05/2017
9

Klantvriendelijk. Goede service.

Service
Wop Bergsma (Leeuwarden)
28/04/2017
8

Toyota Galema straalt klantvriendelijkheid uit, is to the point als het om serviceverlening gaat. Een vertrouwd adres en dus aanbevelenswaardig.

Service
Anoniem
26/04/2017
9

Door de vriendelijkheid en de gastvrijheid en de koffie staat altijd klaar.

Service
Jelmar Helmhout (Stiens)
26/04/2017
10

Perfecte service, goede prijs-kwaliteit, heel plezierig!

Service
Jos de Jonge (Harlingen)
12/04/2017
9

Garage Galema is een goede garage. Afspraak is afspraak. Geweldige koffie in een plezierige omgeving. Kortom je gaat met plezier naar Galema.

Service
Mw. Bijlsma (Harlingen)
10/04/2017
10

Vriendelijke ontvangst, prettige omgeving en erg servicegericht.

Service
Anoniem
06/04/2017
10

Zeer vriendelijke benadering van de klant. Attente overhandiging van de gekochte Prius. Auto onder een doek en een heerlijke taart erbij.

Service
Jan van der Wal (Burgum)
06/04/2017
9

Duidelijke communicatie en goede service

Service
Dhr. L. van Gorcum (Stiens)
05/04/2017
10

zorgvuldig bekeken, precieze prijsopgave, goede service, snel klaar

Verkoop
Wieger van der Sluis (leeuwarden)
31/03/2017
10

super service , zeer klantgericht handelen , niet te opdringerig verkopen waardoor de verkoop naar onze wens verliep.

Service
Sape Rozema (De Falom)
30/03/2017
9

Galema is een prima dealer met een uitstekende service.

Service
Willem Bos (Terschelling)
30/03/2017
9

showroom , ontvangst, receptie en de warme chocolademelk . ALLES IS PRIMA IN ORDE .

Service
A.G. Bosch (Leeuwarden)
29/03/2017
8

Een goede reclame voor het merk TOYOTA

Service
Geertje Eenling- de Heij (Menaam)
29/03/2017
10

prima garage

Verkoop
Jacob meijer (Leeuwarden)
29/03/2017
10

Bijzonder vriendelijk en klantgerichte dealer. Goed bereikbaar.

Verkoop
H.v.d.Meulen (Sneek)
23/03/2017
10

Omdat ik zeer tevreden ben over deze garage en waarschijnlijk omdat ik al zo'n 40 jaar Toyota rij en aardig kan beoordelen hoe garagehouders omgaan met hun klanten en welke service ze bieden bij de diverse toyote garages waar ik zeken mee heb gedaan.

Verkoop
Radboud de Vos (Nes-Ameland)
17/03/2017
10

Ik ben bij de dealer zeer vriendelijk en deskundig geholpen. Het bod op mijn vorige auto was reëel. Ik ben nu de trotse rijder van een Auris 1.3 TS die ik privé lease. Het aanbod van Toyota Flex lease spreekt mij zeer aan.

Service
Anoniem
16/03/2017
10

Zeer tevreden over behandeling

Service
Anoniem
16/03/2017
8

Zeer prettige medewerkers, goede kennis van het merk Toyota, en keurige showroom.

Service
Anoniem
16/03/2017
10

Ben zeer tevreden.

Service
Frits Schuil (Kimswerd)
16/03/2017
10

Auto voor een grote beurt en terugroepactie naar garage gebracht. Heb een vrijwel nieuwe leenauto meegekregen en bij terugkomst was zelfs mijn eigen auto helemaal gewassen!
Een perfecte service voor een een scherpe prijs en aardige medewerkers.

Service
J.
09/03/2017
10

Galama is een goede en zeer respectvolle garage. Er worden standaard prijzen gehanteerd zodat je van te voren weet wat de kosten zijn. Buiten dat , is de persoonlijke aandacht bijzonder. Je wordt bij naam herkend en men weet van jouw persoonlijke situatie. Dat is typerend voor garage Galama werknemers!
Ik zou echt niets negatiefs kunnen bedenken. Het is een TOP GARAGE !

Service
mevr. U Spithost-Bøgh (Burgum)
08/03/2017
10

ik ben prima geholpen

Service
Tjalling van Veen (Drachten)
02/03/2017
8

ik ben altijd correct behandeld

Verkoop
Anoniem
01/03/2017
9

Zeer tevreden met de geleverde auto. Auto werd zoals afgesproken op de jusite dag afgeleverd. De auto was ingepakt als een soort van cadeau, onder een rode doek. Personeel was zeer vriendelijk. Alle informatie werd duidelijk verstrekt. Papieren die ik vergeten had werden nog nagestuurd. Als klap op de vuurpijl kreeg ik naaste de nieuwe auto ook nog een heerlijke taart aangeboden

Service
Anoniem
01/03/2017
8

Goede service, thuisgebracht en weer opgehaald na de grote beurt.

Service
Sipke Sipkema
28/02/2017
10

Niet nodig alles positief

Verkoop
Auke Visser (Leeuwarden)
22/02/2017
10

Uiterst vriendelijk personeel, zeer deskundig en nemen alle tijd voor uitgebreide informatie.

Verkoop
Rianne duurken
21/02/2017
9

Top service

Service
A van der Meer (Leeuwarden)
17/02/2017
10

ben zeer tevreden over de gehele gang van zaken bij deze dealer

Service
Sip van gelder (Leeuwarden)
15/02/2017
8

Mijn toyota weer even voor een grote beurt naar Galema toyota in leeuwarden gebracht. Tegen de avond weer opgehaald zoals afgesproken. Prima sevice en aardige mensen. Ik rij al meer dan 25 jaar tot volle tevredenheid toyota en bij dezelfde garage. Prima zo.

Service
W.v.kammen (Stiens)
14/02/2017
8

Is goed

Service
Anoniem
01/02/2017
10

Goede en snelle service!

Verkoop
Ton Fransen (Franeker)
19/01/2017
9

Vriendelijk en geduldig personeel. Rustig de tijd nemend om informatie te verstrekken.
Zeer tevreden.

Service
Edsart Walta (Stiens )
18/01/2017
9

Zeer volledige service. Super gastvriendelijk.
Brachten de auto naar het MCL, grote klasse.
Hebben de trekhaak kosteloos aangesloten. 👍

Service
R.B.Rinsma (Tytsjerk)
12/01/2017
10

Eénmaal Toyota, altijd Toyota; éénmaal garage Galema, altijd garage Galema.

Service
H Vuijk (Burdaard)
28/12/2016
10

De gehele cultuur van de garage is klantgericht. Vriendelijk,attent, betrouwbaar.

Service
gerwin kazimier (kollum)
21/12/2016
9

Vriendelijk betrouwbaar vakbekwaam en eerlijk

Service
Wiebe Talsma (Mantgum)
21/12/2016
9

Tevreden met service. Gelegenheid te wachten tijdens onderhoudsbeurt en jezelf van koffie te voorzien. En niet vergeten dat de WC ruimte smetteloos schoon was, wat beslist niet onbelangrijk is.

Verkoop
Anoniem
09/12/2016
9

Zeer klantvriendelijk.Duidelijke antwoorden op vragen van onze kant. Goeie en duidelijke offerte. Zeer behulpzaam met afsluiten van nieuwe verzekering. Duidelijkheid over de levertijd en tijdig per brief informatie over de datum van aflevering.

Verkoop
Hans Bonnema (Dronryp)
09/12/2016
10

vriendelijke ontvangst, correcte benadering en informatief gesprek over aflevering en uitleg details van nieuwe auto.

Service
Her. L. Naberman (Sneek)
30/11/2016
10

In verband met mijn handicap is het uitermate belangrijk dat ik van het onderhoud en eventuele reparaties op aan kan .
En ik heb geen enkele slechte ervaring meegemaakt.

Service
Pietsje Bloem (Broeksterwàld)
25/11/2016
9

Vriendelijk personeel bij de balie en goed werkend personeel in de werkplaats.

Service
Dhr Hofman (Snakkerburen)
20/11/2016
10

Deskundig personeel hulpvaardig .Vlotte uitvoer reparatie
Vriendelijk aan balie geholpen door deskundige balie medewerkster .

Service
Dhr S. Kremer (Leeuwarden)
20/11/2016
9

Een zeer betrouwbare garage, deskundige medewerkers en een goede prijs kwaliteit verhouding naast een uitstekende service

Service
Anoniem
27/10/2016
8

je wordt er altijd vriendelijk te woord gestaan

Service
Peter van der Meer (Leeuwarden)
26/10/2016
10

Erg fijn bedrijf, met kundige werknemers.

Service
W.Prosje (St jacobie-Parochie)
26/10/2016
9

Alles is daar Oke

Service
Anoniem
20/09/2016
8

goede uitleg en informatie over de uit te voeren wekzaamheden

Service
Hans Bonnema (Dronryp)
16/09/2016
10

vriendelijke ontvangst, correcte benadering en informatief gesprek over aflevering en uitleg details van nieuwe auto.

Service
Anoniem
14/09/2016
9

Goede service, vakmensen,

Service
Jan de Boer (Franeker)
14/09/2016
10

Prima service

Service
Theo de Vries (Franeker )
14/09/2016
9

Goede service en vriendelijk personeel. Prima prijs- en kwaliteit verhouding.

Service
Anoniem
07/09/2016
10

Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan. Is het warm? Flesje heerlijk koud water mag je meenemen. Een fiets mee, hoef ik niet te wachten tot auto klaag is. Wordt ook keurig op afgesproken tijd gebeld of een sms zodat ik de auto weer op kan halen. Dik tevreden!

Service
Anoniem
17/08/2016
9

dit is een garage waar klant en koning heel belangrijk is, maak je niet veel mee

Service
Jaap Zondervan (Menaam)
17/08/2016
9

Er worden duidelijke afspraken gemaakt, rekening houdend met de wensen mbt tijd en mogelijkheden van klant. Koffie staat altijd klaar in een plezierige wachtruimte met wifi, zithoek en lees/werktafel. Ook de werkzaamheden worden correct en op tijd conform de afspraken uitgevoerd.

Service
Anoniem
15/08/2016
9

Zeer klantvriendelijk.Duidelijke antwoorden op vragen van onze kant. Goeie en duidelijke offerte. Zeer behulpzaam met afsluiten van nieuwe verzekering. Duidelijkheid over de levertijd en tijdig per brief informatie over de datum van aflevering.

Service
M. Kolliker (Leeuwarden)
10/08/2016
10

Goede technische en meedenkende service, en een zeer vriendelijke receptie die de service heel prettig maakt. Dat zorgt ervoor dat je bij een iets hogere rekening (waar je vooraf over geïnformeerd wordt en gevraagd wat je wilt) toch met een goed gevoel naar huis gaat.

Service
J. A. Braam. (Leeuwarden)
27/07/2016
10

Uitermate goede en vakkundige garage! Het personeel is deskundig en vriendelijk. Raad het een ieder aan!

Service
Jildert Andringa & Marian v/d Schaaf (Oenkerk)
27/07/2016
8

Je bent en wordt behandeld als een klant, je voelt je thuis

Verkoop
adriaan lageveen (nij beets)
15/07/2016
10

goede afhandeling plus doos gebak er bij geleverd.

Service
Anoniem
14/07/2016
10

al jaren heb ik goede ervaringen met deze dealer, Zowel met deze als met zijn voorganger

Service
Dhr H.W.Baron (Leeuwarden)
13/07/2016
9

prettige sfeer, goed werk

Verkoop
J.T.Bottema (Zuidhorn)
06/07/2016
9

Directe, eerlijke benadering geen kletspraatjes

Service
Bernard Smit (Terwispel)
29/06/2016
9

Vriendelijke medewerkers, goed service. Kortom prettig bedrijf om te komen.

Verkoop
Dhr. W van der Schaaf (Dronryp)
29/06/2016
10

Uitstekende service gedurende vele jaren, naast een zeer goede advisering door de jaren heen.

Service
Fam Hagting (Hurdegaryp)
29/06/2016
8

Deze dealer is makkelijk bereikbaar, geeft vooraf een prijsopgave die achteraf overeenkomt met de rekening. De uitgevoerde werkzaamheden staan netjes onderbouwd op de factuur. Deze factuur wordt deskundig uitgelegd.

Hoewel ik weinig contact heb met de dealer, verlopen de contacten in een prettige sfeer.

Service
Anoniem
27/06/2016
9

Wij zijn zeer tevreden over onze toyotadealer:
Receptiemedewerkers zijn vriendelijk en attent.
De monteurs leveren vakwerk.
Wat wij prettig vinden is dat het vooraf duidelijk is wat je moet betalen!

Verkoop
René de Vries (Franeker)
23/06/2016
8

Fijn ontvangst, ongedwongen sfeer. Gewoon prima!
De afhandeling van kleine reparaties (camera safety sense) zou naar mijn mening vlotter kunnen, maar wellicht heeft dat te maken met de beschikbaarheid van artikelen bij Toyota Nederland.

Service
Anoniem
22/06/2016
7

Auto aankoop bij de dealer was keurig..netjes afgeleverd,doos gebak.
Werkplaats tijdsduur werk en kosten schrikbarend hoog..
Auto hele dag kwijt aan aircocheck?!

Service
Anoniem
22/06/2016
9

Vriendelijk personeel, ik kon terecht op een tijdstip dat het mij uitkwam

Service
Dhr. C. Verduijn (Rinsumageast)
22/06/2016
9

Alles steeds prima in orde, vooraf weet je waar je aan toe bent en als er tijdens de beurt iets opvalt dat extra geld kost wordt eerst netjes overlegd. Prima wachtruimte en altijd leuk om nieuwe en gebruikte auto's te bewonderen.

Service
dhr. M.N. de Wal (Leeuwarden)
17/06/2016
10

Ik wordt er goed en vriendelijk geholpen

Service
Anoniem
15/06/2016
9

Een persoonlijke benadering kun je hier verwachten. Goede service en zeer klantvriendelijk.

Service
dhr S Algra (hallum)
15/06/2016
10

afspraak uitstekend goede service en vlotte afhandeling van de dealer.

Service
henk.fopma (leeuwarden)
10/06/2016
9

goede service en goede monteurs

Service
Anoniem
09/06/2016
9

Wordt altijd prettig geholpen. Ook goed contact met de verkopers. Informeren ook altijd naar de bevindingen van de auto's

Service
G. Wessels (Stiens)
08/06/2016
8

Goede service

Verkoop
j. schaafsma (leeuwarden)
08/06/2016
9

betrouwbaar eerlijk goede service

Service
J.N..Huizen. (Leeuwarden)
08/06/2016
10

Goede service en nette behandeling.9

Service
Corien van der Linden (Oentsjerk)
03/06/2016
9

Deze dealer heeft vakkundige monteurs die onze auto in topconditie houden. Verder wordt je aan de balie zowel telefonisch als aan de balie heel vriendelijk te woord gestaan, en wordt meegedacht met de klant.

Service
Nico van der Meer (Leeuwarden)
02/06/2016
10

Kenmerken van deze dealer zijn ZEER klantvriendelijk (zowel balie medewerk(st)er) als monteurs. Men heeft begrip voor de klant en komt met een juiste oplossing c.q. antwoord als je een vraag hebt.

Service
Anoniem
01/06/2016
9

Super goede service, vriendelijk personeel en niet duur

Service
Anoniem
01/06/2016
10

Altijd zeer vriendelijk, je voelt je welkom!

Service
Anoniem
25/05/2016
8

Goede afhandeling en prettig personeel.

Verkoop
Anoniem
18/05/2016
10

Eerlijk, betrouwbaar, goede raadgever.

Service
Mw.S. Wielinga (Goutum)
18/05/2016
8

Ze zijn vriendelijk en aardig zowel baliepersoneel als monteurs en ze doen hun best om de klant zo goed mogelijk te helpen

Service
Sj.Kremer (Leeuwarden)
13/05/2016
9

Een zeer correcte service, nette schone zaak en werkplaats, houden zich aan de vooraf gemaakte afspraken, zeer aan te bevelen.

Service
Edwin van der Wal (Leeuwarden)
11/05/2016
9

Goede service. Kwamen zelfs thuis langs toen ik met een lege accu stond. Daarna goed geholpen bij een service beurt.

Service
Jelmer Storm (Leeuwarden)
11/05/2016
10

Komen afspraken keurig na, en contact is altijd prettig.

Service
Anoniem
10/05/2016
9

Service is goed. Klantvriendelijk. Volledige informatie over herstel werkzaamheden door baliemedewerkster. Wordt op de hoogte gehouden over nieuwe modellen en acties.

Service
Frederik F. Wolters (Leeuwarden)
04/05/2016
10

Mijn onderhoud aan mijn Toyota wordt altijd naar wens uitgevoerd en ben er zeer tevreden over.

Service
J. H. B. Hebing (Leeuwarden )
04/05/2016
9

Wij hebben diverse malen met een van de medewerkers gesproken over de problemen met de accu in onze auto en hij heeft dit heel goed opgelost. De toenmalige baliemedewerker was in deze wat minder behulpzaam.

Service
Jos de Jonge (Harlingen)
04/05/2016
9

het klopt altijd, alles gebeurt op tijd, kortom goed

Verkoop
Peter Langius (Leeuwarden)
04/05/2016
10

Serieus en vriendelijke benadering. De receptie is altijd vriendelijk. De baas herkende ons van 3 jaar geleden.
We waren binnen 30 minuten klaar. Offerte, ons prijsvoorstel en klaar.
Leuk was de aflevering van de auto onder een doek. De taart was groot en smaakte prima.
Als we het kunnen veroorloven dan komen we over 3 jaar weer langs voor een nieuwe....

Verkoop
Dhr J.P.van Dijk (Leeuwarden)
29/04/2016
8

Klantvriendelijk en een goede uitleg bij de koop van een nieuwe auto

Service
Albert (Dijkstra)
22/04/2016
10

Goede service, klantvriendelijk en vakbekwaam

Service
Jos Slippens (Bitgummole)
22/04/2016
9

Prima service en deskundig.

Service
Anoniem
15/04/2016
9

zeer tevreden vriendelijk mensen goed werk

Service
aukje leemburg (leeuwarden)
13/04/2016
10

netjes ,vriendelijk, betrouwbaar en een heel goed merk.

Service
Gert Cupido f (West-Terschelling )
13/04/2016
9

Galema is een zeer klantvriendelijk bedrijf met een betrouwbare werkplaats. Afspraken worden correct nagekomen en zelfs onze hond is welkom in de wachtruimte.

Service
Anoniem
08/04/2016
9

perfecte service meedenken met de klant

Service
N.Brolsma (Grou)
06/04/2016
9

vriendelijke en correcte behandeling. Goede koffie

Service
Anoniem
30/03/2016
10

Zie voorgaand. Sinds 2 jaar met 2 auto's een tevreden klant.

Verkoop
Dick van Dijk (Leeuwarden)
30/03/2016
10

kennis, advies, service en bereidwilligheid tot een uitgebreide proefrit

Verkoop
Anoniem
23/03/2016
10

Goede service, betrouwbaar, correct, vriendelijkheid/behulpzaam.

Service
feiko vd bijl (leeuwarden)
23/03/2016
7

ik ben tevreden

Service
Anoniem
16/03/2016
8

Prettige ontvangst

Service
Sietske (Burgum)
16/03/2016
10

Ik ben tevreden

Service
J. Bergsma (Ureterp )
09/03/2016
9

Omdat ik vriendelijk en correct werdt geholpen

Service
J. de Vries (Leeuwarden)
09/03/2016
9

Bij deze dealer krijg je prima service en de medewerkers zijn altijd (klant)vriendelijk.

Service
Johan Ploeg (Wolvega)
02/03/2016
10

Een degelijke en toegankelijke dealer met uitstekende merken.

Service
dhr w van kammen (stiens)
01/03/2016
9

goede en betrouwbare reparatie,s en juiste afspraken na gekomen

Service
Anoniem
22/02/2016
10

Nadat de afspraak was vastgelegd kwam er door ziekte plotseling een kink in de kabel. Deze werd door de receptie perfect opgelost.

Verkoop
Dhr.F.Jansma (Terschelling)
22/02/2016
9

Voor deze Toyto dealer heb ik één en al lof,en ik zou hem aan bevelen voor iedere aankomende automobilist.

Service
Symen Dijkstra (Hurdegaryp)
19/02/2016
7

Omdat ik mijn autosleutels bij de balie afgeef, en dan maar afwachten tot een seintje dat de auto weer klaar is, en verder
geen kontact met iemand heb.

Verkoop
Anoniem
17/02/2016
9

Een top bedrijf.

Service
Dhr. A van der Meer (Leeuwarden)
17/02/2016
10

Ik rijd al jaren Toyota en nog nooit geen problemen gehad (ben zeer tevreden)

Service
Jan Zuiderveld (Garyp)
17/02/2016
10

Het voelt vertrouwt, net of kom je thuis.

Service
Willy de Jong (Poppenwier)
11/02/2016
9

Prima behandeling en doen hun best met je mee te denken zodat bij onderhoud weer snel geholpen bent

Service
Frits van den Assem (Den-Haag)
10/02/2016
10

Men is zeer prettig in de omgang zonder "knipmes"houding naar de klant. Zowel bij aankoop van de auto, als nu bij de onderhoudsbeurt.

Service
Hugo Oortwijn (Joure)
10/02/2016
9

Omdat deze dealer doet wat ik van een dealer verwacht : Juiste informatie geven en goede reparaties verrichten

Service
Sip van Gelder (Leeuwarden)
10/02/2016
8

De klant is koning en zo voelt het ook.

Service
Anoniem
04/02/2016
8

goede service, vriendelijk personeel.

Service
Anoniem
03/02/2016
4

Als ik een lease auto breng voor een grote beurt zou het mooi zij als hij gewassen terug wordt gegeven. Kleine moeite, groot plezier.

Verkoop
Anoniem
01/02/2016
8

Het is zeer goed, maar het kan altijd beter

Verkoop
r bijman (oosthem)
01/02/2016
8

goed vriendelijk team

Service
R. B. Rinsma (Tytsjerk.)
28/01/2016
10

De mensen zijn klantgericht zonder kruiperig te zijn. Eerlijk, correct en prettig.

Service
Anoniem
13/01/2016
10

Zoals eerder genoemd is het personeel bij Galema professioneel, kundig, vriendelijk en behulpzaam. Werkzaamheden worden conform afspraak uitgevoerd en eventueel meerwerk wordt uitsluitend in goed overleg gedaan. Het is ook goed te vermelden dat ik de afgelopen jaren nog nooit heb meegemaakt dat er onnodig meerwerk word uitgevoerd. Dit was in het verleden (bij andere merken/dealers) vaak een groot persoonlijk frustratiepunt.

Service
Anoniem
13/01/2016
10

Galema is een net bedrijf met goede service. Ik rijd zeer veel kilometers met Toyota en ze laten me nooit staan, alles tegen een zeer schappelijke prijs. Absoluut een aanrader.

Service
Anoniem
13/01/2016
9

goede ontvangst, goede dienstverlening, meedenken met de klant, eerlijkheid, mooie leenfietsen!, brengen en halen bij slecht weer zonder extra kosten. Kan dat niet objectief beoordelen, maar de vakbekwaamheid is er kennelijk ook, getuige het feit dat de auto steeds bedrijfszeker is zonder problemen.

Service
B.Abels (GROU)
06/01/2016
8

een 8 was voor mij vroeger een prachtig mooi cijfer

Service
H Vuijk (Burdaard)
04/01/2016
9

attent, klantvriendelijk

Service
j.willemsma (leeuwarden )
23/12/2015
9

Tevreden over de afhandeling

Service
Nico van der Meer (Leeuwarden)
14/12/2015
9

De mensen zijn altijd correct. Ik word altijd eerlijk en volledig geïnformeerd over de werkzaamheden en de bijbehorende kosten. Men staat altijd open voor vragen en wensen van mijn kant.

Service
A. van Rijs (Leeuwarden )
09/12/2015
9

Zeer vriendelijke en deskundige mensen.
Zowel achter de service balie alswel in dewerkplaats.

Service
Anoniem
09/12/2015
9

Deskundig, vertrouwd, vriendelijk en uitstekende service.

Service
Dhr. J.F. Meijboom (Birdaard)
09/12/2015
9

Vriendelijke, snelle en deskundige behandeling.

Service
dhr jildert andringa (oenkerk)
09/12/2015
9

deskundig, vriendelijk en correct personeel

Service
Willem Bos (Terschelling)
09/12/2015
9

prettige mensen, geweldige service en een perfecte uitvoering van de werkzaamheden

Service
Piet van Heusden (Hardegarijp)
07/12/2015
8

Nadat ik dit voorjaar een andere auto had gekocht waren er enkele onvolkomendheden, o.a. banden (naar volle tevredenheid opgelost) piepende remmen (dit heeft een half jaar geduurd voordat het naar volle tevredenheid is opgelost) meldingen dat deur open zou staan en binnenverlichting aanging, ook dit is in de tweede keer dat er naar gekeken werd prima opgelost. Derhalve eind goed al goed.

Service
Miedema (Wommels)
03/12/2015
8

Vriendelijk en e.e.a. naar tevredenheid uitgevoerd.

Service
Tjeerd Bloem (Broeksterwoude)
30/11/2015
8

Heel goede service en hartelijk personeel

Verkoop
HRK Telgenhof (Stiens)
19/11/2015
10

Het welkome gevoel dat je krijgt als je de garage wanneer dan ook binnenkomt!
De deskundigheid en de vriendelijkheid van de verkopers doet weldadig aan.
Je voelt je geen nummer.

Service
L .Naberman (Sneek)
18/11/2015
10

duidelijk en overzichtelijk ook wat betreft de acties bijv de winter check

Service
Anoniem
04/11/2015
10

Betrouwbaar en vriendelijke receptioniste

Verkoop
Dhr. R.Hage (Leeuwarden)
04/11/2015
10

De deskundige en zeer vriendelijke begeleiding van de verkoper maakte het aankoopproces al tot een bijzondere gebeurtenis.

Service
Sjoerd Kremer (Leeuwarden)
04/11/2015
9

Deze dealer is zeer correct in optreden, informatie verstrekking, service en kostenopgave. De uitgevoerde werkzaamheden zijn heel goed te noemen en daardoor rijd ik zonder zorgen in mijn Toyota Auris hybrid executive !

Service
D.A. van Dusseldorp (Oosterwolde)
02/11/2015
10

Goede en plezierige ervaring met deze garage

Service
Anoniem
26/10/2015
9

Vriendelijk, niet altijd helemaal duidelijk, maar staat klaar voor een oplossing.

Service
Anoniem
22/10/2015
8

Goede voorlichting,prettige receptoniste,goed werko

Service
Bernard Smit (Terwispel)
21/10/2015
8

Prettige mensen, goede service, flexibele instelling. Nette garage.

Verkoop
H.Dijkstra (Koarnjum)
21/10/2015
10

Wij zijn op een correcte en leuke manier geholpen

Service
Dhr. Schmidt (Leeuwarden)
30/09/2015
9

vriendelijke benadering, mensen hebben verstand van zaken, snel geholpen, goede service

Service
IJmke Merkus (Drogeham)
30/09/2015
6

Ik schrok van de kosten zeer weinig invulling van rubrieken die van toepassing waren voor de kosten opzet.

Service
K.Rienks (Feanwalden)
30/09/2015
8

Er wordt heel correct gewerkt en altijd volgens afspraak.

Service
Nanne Ronner (Leeuwarden)
23/09/2015
10

Vanaf de aankoop tot aan de servicebeurten prima uitleg en begeleiding. En zeker concurrerend in de prijzen. Voor mij is Toyota een blijver.

Service
Leo Neijndorff (Den Bosch)
17/09/2015
10

Iedereen van de dealer is heel klantvriendelijk en geven me een hoog vertrouwen van hun service.

Service
H Kingma
16/09/2015
9

De dealer heeft mij prima behandeld, terwijl mijn auto niet rechtstreeks bij hun gekocht is. Probeert samen met mij naar een oplossing te zoeken, dit in tegenstelling van de verkopende partij en de Toyota dealer die toen een grote reparatie heeft uitgevoerd. Houdt rekening met mij en heeft oog voor de vele problemen die ik gehad heb met de auto [hopelijk nu voorbij]. Hij geeft aan dat de problemen hoe dan ook opgelost worden en ze geven mij het gevoel dat het daarmee ook goed komt.

Service
Anoniem
11/09/2015
8

Goede service en correct met afspraken

Service
Anoniem
11/09/2015
9

Duidelijke afspraken,vriendelijke medewerkers,redelijke prijzen

Service
Anoniem
11/09/2015
8

Goede service, persoonlijke benadering en een correcte prijsopgave van de uitgevoerde werkzaamheden.

Service
Griepsma (Goutum)
11/09/2015
10

Rijd al meer dan 20 jaar Toyota en altijd naar volle tevredenheid. Goede auto maar ook goede garage

Service
Hartwig (Leeuwarden)
11/09/2015
10

Goede service heel klantvriendelijk.

Service
Peter Langius (Leeuwarden)
11/09/2015
10

Goede vakkundige service, aardig en behulpzaam personeel.

Service
Anoniem
26/08/2015
9

Vriendelijke, deskundige mensen. Luisterend oor

Verkoop
Anoniem
27/07/2015
10

Ik ben zeer tevreden over de persoonlijke aandacht die ik heb gekregen tijdens de aanschaf van mijn Toyota! De verkoper heeft er alles aangedaan om mijn auto sneller te leveren dan verwacht.

Service
Erik Slik (Zuidhorn)
27/07/2015
8

Correct en netjes te woord gestaan door de medewerkers

Service
Anoniem
22/07/2015
10

Juiste klant waardering, doet wat afgesproken is.

Service
J. Schaafsma (Leeuwarden)
22/07/2015
9

Betrokkenheid van de client. Goed personeel. Goede kennis van de branche

Service
W.Westra (Leeuwarden)
16/07/2015
9

Goede service en vriendelijk personeel

Service
Anoniem
15/07/2015
10

Klantvriendelijk en goede service. Reparaties zijn altijd naar volle tevredenheid verholpen.

Service
Anoniem
08/07/2015
10

Uitstekende service, vriendelijk personeel

Service
Anoniem
08/07/2015
7

sfeer

Service
Anoniem
08/07/2015
8

Goed en klantvriendelijk

Service
Anoniem
08/07/2015
9

Zeer goede service en clientvriendelijke behandeling. Betrouwbaar adres.

Service
Jan.v.d.Bos (Burgum)
08/07/2015
8

Volmaakt is in feite niemand, zelfs een Toyotadealer niet. In het onderwijs was een 8 heel behoorlijk, en dat is voor mij het uitgangspunt. Een 9 zou eigenlijk ook op zijn plaats zijn.

Service
Tonny Spies (Leeuwarden)
08/07/2015
10

Zeer vriendelijke benadering door verkoper. Eerlijk en open.

Service
Johanna de Boer (Leeuwarden)
25/06/2015
8

Mijn garage zorgt goed voor mijn Ravier en ook goed voor mij. Sorry, ik mis mijn bouvier nog altijd en associeer alles met mijn hond. Zo is mijn grasmaaier een grashond en mijn schattige stoere RAV4 dus mijn Ravier, die mijn maatje is en staat voor mijn vrijheid. Hij moet het dus altijd doen! Bij Toyota snappen ze dat..... En ik snap de slogan dat zij eraan blijven werken, dat mijn Ravier helemaal mijn Ravier blijft.

Service
Jeanne Hofman (Leeuwarden)
24/06/2015
10

Betrouwbaar, secricegericht, klantvriendelijk, duidelijk

Verkoop
dhr.R. van der Pol (leeuwarden)
23/06/2015
10

Altijd correct !

Service
Jaap de Bildt (Leeuwarden)
18/06/2015
9

Betaalbaar, zeer goede service, meedenken en vriendelijkheid. Inruilen mag wel iets scheutiger.

Service
Anoniem
17/06/2015
8

Goede service en vriendelijke mensen

Service
Hans Braam (Leeuwarden)
17/06/2015
10

Dit is in mijn visie een top dealer!
Ze zijn zeer vriendelijk en benaderen je vakkundig.
Je wordt er snel geholpen en verrast met heerlijke eerlijke koffie! In één woord: top!

Service
J.F. Meijboom (Birdaard (Frl))
17/06/2015
9

vriendelijke en deskundige behandeling.

Service
dhr. M.N. de Wal (Leeuwarden)
03/06/2015
10

Heb geen klachten en wordt netje geholpen.

Service
Gerlinde (Leeuwarden )
03/06/2015
8

Goede service,klantvriendelijk. Komen altijd voor een juiste oplossing

Service
J. Dijkema (Leeuwarden)
28/05/2015
10

Prima mensen, met hart voor hun zaak en hun vak, elke op zijn eigen specifieke gebied.
Goed team dus.

Service
Anoniem
20/05/2015
9

In alle opzichten wordt hier door de medewerkers ernaar gestreefd om het de clientèle naar de zin te maken

Service
J. de Jong (Dokkum)
20/05/2015
8

De persoon die je aanspreekt doet dat correct. Houdt zich (tot nu toe) aan afspraken. Ik schat hem hoog in voor de toekomst.

Service
Anoniem
13/05/2015
8

vriendelijk en zakelijk

Verkoop
Anoniem
13/05/2015
8

zeer klantvriendelijk en goede service

Service
Dhr. Schraag (Buitenpost)
13/05/2015
9

Klantvriendelijke en behulpzame receptioniste, werkzaamheden correct uitgevoerd

Service
Douwe van der Woude (Britsum)
13/05/2015
10

Toyota maakt auto's van een zeer goede kwaliteit. Ze zijn ruim,comfortabel en veilig. Deze dealer heeft een zeer goede service voorziening ( klantvriendelijke receptie, oplossingsgericht en een 1 uur service ) Verder hanteren ze redelijke prijzen voor reparatie en onderdelen en houden mij altijd mobiel, en als laatste is voor mij heel belangrijk de 24 uur hulpservice door geheel Europa die gratis wordt verleend. Super!

Service
Mw de Groes (Leeuwarden)
13/05/2015
6

Enorme lekkage in de auto waarbij ik ondanks dat dit niet mag voorkomen bij een auto toch nog een bedrag van €92,00 moet betalen. Een auto van 4 jaar oud. Achterbank was drijfnat

Service
Douwe van der Woude (Britsum)
06/05/2015
10

Toyota maakt auto's van een zeer goede kwaliteit. Ze zijn ruim,comfortabel en veilig. Deze dealer heeft een zeer goede service voorziening ( klantvriendelijke receptie, oplossingsgericht en een 1 uur service ) Verder hanteren ze redelijke prijzen voor reparatie en onderdelen en houden mij altijd mobiel, en als laatste is voor mij heel belangrijk de 24 uur hulpservice door geheel Europa die gratis wordt verleend. Super!

Service
H.Vuijk (Burdaard)
04/05/2015
9

Prettige omgang met de klant. Ze hebben een goede bedrijfscultuur.

Service
M. Zijjstra
04/05/2015
7

Door dat men uistekend zijn best dort.

Service
Thijs Kuperus (Terherne)
04/05/2015
9

Verkoop is klantvriendelijk, goed overleg, tevreden met overeenkomst.
baliemedewerkers zijn (klant)vriendelijk goede informatie en melding gereed zijn auto na beurten
werkplaats tevreden, indien nodig goede uitleg.

Service
Anoniem
30/04/2015
8

Omdat er altijd wel dingen zijn die verbeterd kunnen worden.

Service
Anoniem
29/04/2015
8

prima bedrijf altijd correct en vriendelijk

Service
Anoniem
29/04/2015
8

Zeer klantvriendelijk en een goede service.

Service
Anoniem
29/04/2015
8

correcte en nette afhandeling

Service
dhr naberman (sneek)
29/04/2015
10

Heb volledig vertrouwen in deze garage mede doordat ik mindervalide ben
Wordt altijd alles na afspraak geregeld en prima wachttijd met een lekker kopje koffie

Service
D.J.Ratering (Nes (gem. Heerenveen))
29/04/2015
9

Goede aandacht klant, goede uitvoering onderhoud

Service
Jan Noorduijn (Workum)
29/04/2015
10

Prettige en zeer vakkundige mensen, plezierige omgeving en lekkere koffie!

Service
J.G.Geertsma (Wommels)
29/04/2015
9

Gewoon tevreden over de behandeling etc..

Service
jildert andringa en marian van der schaaf (oentsjerk)
29/04/2015
10

vriendelijk en vakkundig

Service
J.P. Douma (Dokkum)
29/04/2015
9

Klantgericht, deskundig en betrouwbaar bedrijf met plezierige medewerkers.

Service
Anoniem
08/04/2015
8

Gewoon goed

Verkoop
C.J.J. Van der Zwet (Harlingen)
08/04/2015
9

klantvriendelijke ontvangst, keurig aanbod, persoonlijke service, goede adviezen.

Service
feiko vd bijl (leeuwarden)
07/04/2015
8

goed

Service
André Staalstra (Leeuwarden)
30/03/2015
8

Zeer vriendelijk personeel en de prijsopgave voor de onderhoudsbeurt klopte precies. Heel betrouwbaar.

Service
Anoniem
26/03/2015
10

Ik heb zelf ruim 5 jaar in de autotechniek gewerkt en denk wel te kunnen beoordelen hoe er in een garage wordt gewerkt en in dit geval in Toyota garage Leeuwarden.

Service
Hugo Oortwijn
25/03/2015
9

Receptie is eerlijk en helder over wat noodzakelijk en wat wenselijk is.
Werkplaats levert goed werk en let meer op degelijk dan op snel

Service
S.J.Boersma (Leeuwarden)
25/03/2015
9

Zoals ik ben geholpen door de receptie, en de monteur die mijn auto onder handen heeft gehad kan ik alleen maar zeggen
KLASSE voor de monteur.

Service
Anoniem
19/03/2015
9

Vriendelijke medewerkers die servicegericht meedenken

Service
Anoniem
18/03/2015
8

Alle werkzaamheden worden zeer correct uitgevoerd.

Verkoop
Anoniem
18/03/2015
9

vriendelijk, niet duur, de onderhoudskosten zijn vooraf bepaald.

Service
J Lolkema (Sexbierum)
18/03/2015
8

Dat is ruim voldoende

Service
Anoniem
11/03/2015
10

Vriendelijk, netjes, goede deals kunnen sluiten, zeer tevreden!

Verkoop
Anoniem
04/03/2015
9

Vriendelijke en deskundige benadering van de klant.
Bij Toyota Galema kom je op de koffie, maar dan in positieve zin.

Service
Anoniem
04/03/2015
8

Goeie dealer, aardig en kundig personeel, wordt goed en snel geholpen.

Service
Anoniem
02/03/2015
9

Goede service.

Service
Wim Ypma (Hilaard)
02/03/2015
8

Klantvriendelijk, behulpzaam en duidelijke afspraken. Bijna nooit geen onverwachte kosten.

Service
Anoniem
26/02/2015
8

Accuratesse, goede informatie, vlotte afhandeling, goede sfeer, klantvriendelijke stijl.

Service
Dhr. Sj.Kremer (Leeuwarden)
25/02/2015
9

Mijn ervaringen met deze dealer zijn ronduit positief. Snelle afspraken, helderheid over de aan de beurt verbonden prijzen. De thuisbrengservice wordt door mij zeer gewaardeerd.

Service
Anoniem
23/02/2015
10

Personeel is uitermate correct en afspraken worden nauwkeurig nagekomen. De kosten bij een servicebeurt of reparatie worden zoveel mogelijk vooraf gegeven en begroot.

Service
Dhr. R. Veldhuizen (Goutum)
19/02/2015
10

Zeer tevreden! Vriendelijk, goeie service en perfect onderhoud.

Service
Jos de Jonge (Harlingen)
19/02/2015
9

plezierige mensen bij de receptie, meedenkend, gratis internet, goede koffie, afspraak is afspraak, schone auto, kortom, helemaal goed

Verkoop
Anoniem
18/02/2015
8

goede en vriendelijke service

Service
Dhr..Rotteveel (Dronrijp)
18/02/2015
10

Hele goede sfeer, zeer betrouwbaar. Veel aandacht voor de wensen van de klant. Prijs-kwaliteit perfect in balans.

Service
Dhr..Rotteveel (Dronrijp)
16/02/2015
10

Hele goede sfeer, zeer betrouwbaar. Veel aandacht voor de wensen van de klant. Prijs-kwaliteit perfect in balans.

Service
dhr.jaap de vries. (leeuwarden)
11/02/2015
9

Prima service , klant gericht, je voelt dat je welkom bent.

Service
Mevr.L.schweigmann (Leeuwarden.)
05/02/2015
10

omdat de klantvriendelijkheid bij hun centraal staat!!!!!!En duidelijk antwoordt geven op je vragen.

Service
Anoniem
04/02/2015
9

Ik ben al jarenlang een zeer tevreden klant.

Service
Pieter (Sexbierum)
04/02/2015
10

Uitmuntende service en leuke/aardige mensen. Zowel mijn zus als vader hebben hier een auto gekocht en mij deze garage aanbevolen. De verkoper heeft mij uitstekend geholpen bij de aankoop van mijn eerste auto en mijn verwachtingen ruim overtroffen.

Verkoop
Anoniem
28/01/2015
10

klantgericht, vertrouwen wekkend, eerlijk

Service
Michiel Uithof (Leeuwarden)
28/01/2015
10

Ben al meer dan 13 jaar klant bij Galema (voorheen Valkema) en ben zeer tevreden over de service,klantvriendelijkheid,
persoonlijke benadering,uitleg etc.

Service
Anoniem
26/01/2015
10

heel klant vriendelijk

Service
G.Veenstra- luimstra auto op naam D.Veensta (Buitenpost)
22/01/2015
8

Goede service en opgave kosten voor beurten en de wissel van winterbanden en de opslag

Service
Anoniem
21/01/2015
9

Prettige ontvangst bij de balie. Vriendelijke medewerkers. De beurt wordt perfect afgehandeld binnen de gestelde tijd. De koffie is altijd klaar. De kosten zijn zoals vooraf besproken.

Service
Anoniem
21/01/2015
10

Fijne garage met fijn personeel, die hun uiterste best doen om de klant zo goed mogelijk te helpen.

Service
Peter Jorna (Akkrum)
15/01/2015
10

Deze mensen zijn technisch zeer kundig en lossen problemen goed op. Beter dan 2 eerdere dealers die het CAT probleem niet konden oplossen. Vriendelijke communicatie en heldere kostenopgaven.
Denken echt met je mee.

Service
Anoniem
14/01/2015
9

Alles volgens afspraak geregeld.

Service
Dhr. R. B. Rinsma (Tytsjerk)
14/01/2015
10

Vlotte en vriendelijke ontvangst en snelle afhandeling van zaken.

Verkoop
Anoniem
13/01/2015
9

Vriendelijke ontvangst in een nette showroom, correcte afhandeling van verkoopgesprek met een duidelijke offerte. Vervolgens aflevering van de auto volledig in overeenstemming met de gemaakte afspraken en op afgesproken tijdstip. Ruimschoots voldoende aandacht bij de aflevering van de nieuwe auto.

Service
Dhr. H. Hornstra Moedt (Grou)
04/12/2014
9

Personeel is vriendelijk, correct en ter zake kundig. Afspraken worden nagekomen.

Service
Dhr.J.G.Sijbranda (Snakkerbuorren.)
04/12/2014
9

Tot nu toe alleen maar goede ervaringen.

Service
Anoniem
03/12/2014
9

Goede service en behandeling, betrouwbare uitvoering van reparaties en service.

Service
Jaap Bakker (Gytsjerk)
03/12/2014
9

Prima geholpen.

Service
J.G.Geertsma (Wommels)
03/12/2014
9

Vriendelijke uitstraling en correcte behandeling.

Service
A.de
02/12/2014
8

De algehele ontvangst en behandeling voor en na afloop van de werkzaamheden zijn prima.

Service
Anoniem
02/12/2014
10

Zeer goede, snelle en vriendelijke service.

Service
J.F. Meijboom (Birdaard (Frl))
02/12/2014
9

Goed uitgevoerde opdrachten, goede en vriendelijke behandeling.

Service
Jos de Jonge (Harlingen)
02/12/2014
9

de afspraken kloppen en worden nagekomen. De telefonische bereikbaarheid is erg goed. Het eventuele wachten wordt veraangenaamd met lekkere koffie, WiFi, en altijd actuele dingetjes te lezen

Service
jp wilhelmus (ravenswoud)
01/12/2014
9

prettige behandeling van het personeel en service zoals verwacht.

Service
L. van der Molen (Balk)
01/12/2014
8

Wij zijn heel blij met de dealer

Verkoop
Martijntje Goudsmit (Wapserveen)
17/11/2014
10

Uitstekende inruilprijs en de verkoper was ongelooflijk vriendelijk en attent. Hij maakte het kopen van de auto voor mij echt een feest.

Verkoop
Mevr. M. Kolliker (Leeuwarden)
17/11/2014
10

Een fijne dealer met verkopers die met je meedenken, die naar je wensen en eisen luisteren (en dit na een jaar bijna exact kunnen reproduceren - chapeau!), waar te onderhandelen valt, waar je met een gevoel naar huis gaat, of je nou een auto koopt, of door het gesprek er juist achter komt dat je nog niet toe bent aan een nieuwe auto, of gewoon je auto voor een onderhoudsbeurt brengt. Je wordt ontzettend vriendelijk ontvangen en je bent absoluut geen klantnummer/ of slechts rekeninghouder!

Verkoop
Wendy fopma (Leeuwarden)
30/10/2014
9

Klant vriendelijk. En goeie uitleg.

Verkoop
Afke Struiksma (Leeuwarden)
27/10/2014
9

Prettige garage met fijn personeel

Service
Anoniem
27/10/2014
8

Behandeling correct afspraken goed

Service
Y. van der Wal de Vries (Leeuwarden)
27/10/2014
8

correcte behandeling

Service
Anoniem
23/10/2014
8

Vriendelijke mensen alles word altijd goed afgehandeld

Verkoop
Anoniem
22/10/2014
9

klant vriendelijk en behulpzaam gewoon een goed bedrijf.

Service
Anoniem
21/10/2014
8

Het is fijn om je auto bij een dealer in onderhoud te hebben, waar er goed meegedacht wordt en er een open communicatie is over de te verwachten kosten. Tot nu toe maken ze waar wat ze zeggen #betrouwbaar

Service
Dhr Gerrit Landstra (Leeuwarden)
21/10/2014
8

vriendelijk klant gericht

Service
I.P. Terpstra (Leeuwarden)
21/10/2014
8

goede service en aandacht

Service
mevr. w.p. laagland (leeuwarden)
21/10/2014
4

ben ontevreden over de uitvoering van mijn toyota jaris is minimaal en maakt veel lawaai heb de radio bijna niet meer aan

Verkoop
Nanne Ronner (Leeuwarden)
21/10/2014
10

Zeer prettige manier van benadering , neemt volledig de tijd voor je, geeft goede adviezen , is niet kinderachtig met inruilprijzen.

Service
Hinke (Terschelling)
20/10/2014
10

Vriendelijk, betrokken, kennen hun cliënten en denken met je mee.

Verkoop
Anoniem
13/10/2014
9

Omdat ik denk dat ik bij deze dealer eerlijk wordt behandeld. Doordat ik hier al jaren kom kennen zij mij en dat ervaar ik als zeer prettig. Het is een persoonlijke benadering.

Verkoop
Anoniem
08/10/2014
9

prima verkoper, vriendelijk, deskundig en klantgericht.

Service
Anoniem
08/10/2014
8

Zakelijk, komt afspraken na. Heeft oog voor de klant

Service
J.A.Braam (Leeuwarden)
08/10/2014
10

Alles klopt gewoon! De benadering in de zaak is erg hartelijk en straalt gemoedelijkheid en proffesionaliteit uit! De klant is hier nog koning.

Service
K Rienks (Feanwalden)
08/10/2014
8

Je wordt altijd vriendelijk en correct geholpen.

Service
Wieger Westra (Leeuwarden)
08/10/2014
9

Ik kom er al jaren naar tevredenheid en ben zeer tevreden over mijn auto.

Service
Anoniem
06/10/2014
4

Vriendelijk, behulpzaam en aardig personeel. Wel een slechte communicatie over de werkzaamheden en de facturen zijn te kort door de bocht.

Service
Anoniem
01/10/2014
8

Kleine verbeteringen in de wachtruimte zouden een plus zijn.

Service
Anoniem
01/10/2014
8

goede service, vertrouwen in medewerkers, goede communicatie

Service
Anoniem
29/09/2014
9

vriendelijk correct

Service
Anoniem
29/09/2014
9

Prima service, fijn dat er breng en haal service is, aardig en begripvol en meedenkend personeel. Fijne secretaresse.

Service
Griepsma (Goutum)
24/09/2014
10

Ben erg tevreden over het merk en de dailer

Service
Grietje Duizendstra (Leeuwarden)
23/09/2014
10

Vriendelijk en kundig personeel,goede opvang,goede service zeer tevreden over deze dealer en dat mogen ze ook weten,opvang receptie vriendelijk en behulpzaam,meedenkend.
Is top!

Service
Anoniem
19/09/2014
9

Keurige service, afspraak is afspraak , meedenkend

Service
Anoniem
19/09/2014
7

de dealer beoordelen met een 7 vind ik goed
mogen wat mij betreft ook een 8 of een 9
als ze de beloofde afspraken nu nakomen

Service
Anoniem
19/09/2014
9

Hoge klantvriendelijkheid met hele goede service!

Service
Anoniem
19/09/2014
10

Vriendelijke baliemedewerkster en correcte behandeling en goed uitgevoerde werkzaamheden.

Service
Dhr. F. de Boer (Heerenveen)
19/09/2014
9

deze mensen zijn altijd vriendelijk en opgewekt, je word gebeld als er iets kostbaars vervangen moet worden en denken met de klant mee.

Service
Anoniem
09/09/2014
10

Ik kan geen negatief punt bedenken

Service
B. van Gunst (Dronryp)
09/09/2014
10

Zeer professionele en klantvriendelijke benadering van de klant.

Service
W,J,A, Bloom (Burgum)
09/09/2014
9

Galama is helder in wat er moet gebeuren aan een geplande onderhoudsbeurt en wat de financiële-kosten daaraan verbonden zijn.
Kortom, men doet wat men zegt en dat bevalt mij.

Verkoop
Anoniem
04/09/2014
10

Super garage

Service
Anoniem
02/09/2014
9

Zeer klantvriendelijk, zeer servicegericht, vooraf goede informatie over de kosten.

Service
Rolf Rotteveel (Dronrijp)
28/08/2014
10

De medewerkers bij Galema zijn erg deskundig en stellen de klant centraal. De service overtreft alle verwachtingen.

Service
Anoniem
27/08/2014
9

Goede service, professioneel. Benadering door receptiepersoneel is zeer klantvriendelijk. Verder heb ik de indruk dat de monteurs een hoog vakkennis niveau hebben.

Service
Anoniem
27/08/2014
8

Prima service

Service
Anoniem
27/08/2014
8

vriendelijk,netjes ,service

Service
Anoniem
26/08/2014
8

Een goede service en een persoonlijke benadering vinden wij belangrijk. Het zou nog beter zijn geweest als ook de verkoper ons herkende en ons benaderde en informeerde over onze auto.

Service
Anoniem
21/08/2014
9

omdat ik tevreden ben

Service
Anoniem
20/08/2014
9

De totale afhandeling van storing c.q. onderhoud en de vriendelijkheid van de medewerkers zowel receptie alsook de werkplaats ben ik ZEER tevreden. Je kan altijd terecht. De uitleg is duidelijk zowel telefonisch als mondeling.

Service
Dhr. C. Verduijn (Rinsumageest)
19/08/2014
10

Gemakkelijk afspaken te maken, prettige ontvangst, werk/leesplek aanwezig met internet, koffie/thee en koek. Als er iets extras gedaan moet worden is er overleg. Per post ontvang ik een herinnering voor de APK en regelmatig een mooi magazine van Toyota. Als je onderhoud gewoon bij de dealer laat doen ben je gratis pechhulp verzekerd!

Verkoop
Dhr J.J. Frieling (Veenwouden)
19/08/2014
9

Over onze ervaring met de verkoper van de Auris zowel bij de aankoop als bij de aflevering zijn we zeer tevreden.
Het verbruik van de Auris hybrid was bij de eerste tankbeurt boven onze verwachting.

Service
Anoniem
14/08/2014
9

heel tevreden

Service
sita hoekstra (poppenwier)
14/08/2014
10

Een fijne garage en die je ook bij naam kent.ze stralen zelf ook vriendelijkheid uit en belangstelling.houden zo!!!!

Service
Herman Wolbert (Leeuwarden)
13/08/2014
9

Stipte afspraken en bijzonder vriendelijke klantbenadering.

Service
K Grimmius (Franeker)
13/08/2014
9

je wordt er vriendelijk en beleeft ontvangen, geven duidelijke antwoorden op vragen

Service
Anoniem
12/08/2014
8

prijs viel mij mee en een goede behandeling

Verkoop
Anoniem
12/08/2014
10

Heel prettige sfeer, in de showroom en in de werkplaats.

Service
Geke Bronger (leeuwarden)
07/08/2014
9

Service is altijd goed en het personeel altijd vriendelijk.

Service
Frans Mentjox (Leeuwarden)
06/08/2014
9

heel klantvriendelijk.
goede adviezen
prijsopgave is altijd correct.

Verkoop
G.vd Ploeg (Dronryp)
05/08/2014
10

Al meer dan 30 jaar naar volle tevredenheid klant bij dit bedrijf en al die tijd tevreden met toyota!

Service
Sjolle Wieringa (Oentsjerk)
04/08/2014
9

Prettig en kundig personeel. Altijd van te voren bekend wat een servicebeurt of eventuele reparatie moet gaan kosten.

Service
Anoniem
29/07/2014
10

Klantvriendelijk,niet al te duur en het gebeurt altijd weer netjes,stap weer lachend in mijn yaris.

Service
Anoniem
25/07/2014
9

prettige verhouding met personeel

Service
Anoniem
21/07/2014
7

Goed kwaliteit maar duur.

Verkoop
Anoniem
17/07/2014
8

Correct en plezierig contact.

Service
Anoniem
17/07/2014
9

Vriendelijkheid.

Service
Anoniem
16/07/2014
10

Zeer goed georganiseerd en zeer klantvriendelijk.

Verkoop
Anoniem
16/07/2014
9

"Vrouw" vriendelijke garage, waar men eerlijk, vriendelijk en correct is.

Service
Anoniem
16/07/2014
9

Klant vriendelijk, Goede uitleg, afspraken worden goed nagekomen, Prijs opgave (van alles) worden goed nagekomen, Koffie is zeer goed.

Service
Anoniem
09/07/2014